hur man köper en bil med en avskärmning på din kredit

hur man köper en bil med en avskärmning på din kredit

En avskärmning ger ett kraftigt slag mot din kredit värdering. Det kan orsaka problem när du försöker få någon typ av kredit, inklusive ett billån. Du kan oftast ändå köpa en bil även om du har en avskärmning på din post. Bara vara beredd på lite extra utmaningar, vara redo att lägga pengar i, och vara uppmärksam på handlare som försöker dra nytta av din situation. Vara långlivade och du kommer snart att vara stolt ägare av en ny bil

Du behöver:.
Dator med Internetuppkoppling
Kopia av National Automobile Dealers Association fordon guide, Edmunds guide, Kelley Blue Book (tillval).


1.
Kontrollera din kredit filer för att se om det finns någon annan negativ information kan tas bort. En avskärmning sänker din kredit värdering betydligt, och det kommer att förbli i kredit-filen i sju år. Men om du kolla dina kreditupplysningar du kan hitta andra poster som är förbi bort tid eller som har någon form av misstag. Tvist dem med kreditbyråer, eftersom de måste tas ut av din fil om de inte kan bekräftas. Detta kommer att höja din kredit värdering och kan hjälpa dig att få finansiering trots avskärmning.
2.
Be familjemedlemmar och vänner med god kredit om de kan vara villiga att underteckna på en bil lån med dig. De kan vara ovilliga att göra det eftersom de kommer att vara ansvarig för lånet om du som standard. De får dock skriva på om de förstår omständigheter av avskärmning och vet att du tänker betala billån.
3.
Spara upp en betydande handpenning. Lägger ner så mycket pengar som möjligt hjälper dig att få finansiering, även om du har en avskärmning på din post. Handpenningen kan du låna ett mindre belopp, vilket kommer att göra dig mer lockande för långivare. Advokat Mory Brenner säger att du även kan finansieras från den automatiska tillverkarens kredit arm om din handpenning är stort nog.
4.
Tala med din bank eller kredit unionen om att ordna en pre- godkänt lån. Anne Zieger av Consumeraffairs. com säger att du har mer förhandlingskraft när du går in ett återförsäljaravtal med din finansiering redan på plats. Din egen finansiellt institut kan vara villiga att hjälpa eftersom du redan har ett etablerat affärsförhållande. Om inte, rekommenderar Zieger försöker Capital One, AmeriCredit eller hushållens finansiering.
5.
Prata med återförsäljaren om du inte kan få din egen finansiering på grund av avskärmning. Fråga honom om han arbetar med långivare som är benägna att acceptera dig för ett lån. Zieger sägs vara försiktig om du ordna finansiering på detta sätt, som handlare och banker kan försöka vrida dig för så mycket pengar som möjligt via avgifter och onödiga kostnader. I bästa fall kommer du förmodligen betala en hög ränta.

Tips och varningar


 • Zieger säger att du ska betala ditt billån på gång för sex månader, sedan titta för en annan långivare som är villig att refinansiera dig på en mer gynnsam ränta. Långivare tittar närmast på din senaste kredit historia. Avskärmningen kan fortfarande dra ner din kredit värdering, men om du gör alla dina aktuella betalningar i tid en långivare kan vara villiga att ta en chans på dig.
 • Vissa bilhandlare låter dig ta en bil hem medan du väntar på din finansiering skall godkännas. Zeiger varnar de kommer att ringa dig senare att säga affären de lovade föll igenom. Istället kommer de erbjuder en mycket dyrare lån. Fall inte för denna agn-och-switch rutin som drar fördel av människor med dålig kredit.
 • Brenner säger att vissa återförsäljare också kommer att försöka blåsa upp bilpriserna om de vet att du har en avskärmning på din kredit för att dra nytta av din desperation. Forskning rättvisa bilpriser att förhindra detta.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar Kontant Clunkers skatteinformation
  hur man kan bryta i en ny motor
  hur man köper en bil för tusentals utanför klistermärke pris
  hur man undviker en citron bil
  hur du söker efter en billig lastbil med bättre kvalitet
  bilköp förhandlingsteknik
  hur man hittar den bästa bilen handlar online
  hur man kan undvika att köpa en stulen bil
  hur man köper en hyrd skåpbil
  hur man beräknar ett leasingavtal kostnad