hur man köper en bil med en 400 FICO poäng

hur man köper en bil med en 400 FICO poäng

En låg kredit värdering kan hålla dig från att göra stora inköp som en bil. Men om du behöver en bil och du har en låg FICO poäng (i 400-området, till exempel), har du fortfarande några alternativ för att finansiera köpet av ett fordon. Några av dessa alternativ som faktiskt kan hjälpa dig bygga upp din kredit, om du är vaksam om att göra betalningar. (Naturligtvis kunde inte betala din skuld gör att köpa en annan bil omöjligt. )

Du behöver:.
Samarbete signerat
Handpenning.

Köp

en bil med dåliga krediter


1.
Köp begagnade. Den hårda verkligheten är att, med låg kreditvärdighet, kan du inte kunna få den bil du vill. Du kanske inte ens kunna få en bil du vill. Leta efter en bil som är pålitlig och effektiv, och att du har råd med. Du vill inte hamna försumliga på ett annat lån.
2.
Hitta en co-signer, ofta en förälder eller annan familjemedlem, som samtycker att betala av din bil om du underlåter att göra betalningar. Många lån företag kommer överens om att ge dig ett lån om du kan hitta ett samarbete signerat med en stor kreditvärdighet. Detta kan också hjälpa dig att få bättre villkor på ditt lån. Men om din samarbete signerat slutar med att göra betalningar för dig, kan det skada din relation och din kreditvärdighet.
3.
Köp från en enskild. En privat transaktion kommer att sätta dig in i en bil, ibland utan ränta. Men om du inte kan betala hela bilens pris direkt och du och den tidigare ägaren är överens om att betalningsvillkor, se till att sätta allt i skrift att skydda dig. Nackdelen med metoden är att den gör ingenting för att hjälpa till att återuppbygga din kredit.
4.
Leta efter direkt finansiering bilhandlare. Många människor med dålig kredit tur att återförsäljare som hävdar att finansiera alla. Detta är ofta sant, även återförsäljare som erbjuder direkt finansiering till personer med skakiga krediter brukar göra så på ett pris. Räntorna på dessa lån kan vara 20 procent eller högre, och priset på bilarna ibland är uppblåst. Om du väljer att gå den vägen, leta upp de bästa priserna, och läsa och förstå ditt avtal fullt.
5.
Gaffel över en stor handpenning. Detta kan göra dig mer attraktiv för långivare eftersom de kommer att överväga det mer sannolikt att kunna betala av återstoden. Som en extra bonus kommer du att spara pengar på lång sikt eftersom du kommer att få betala mindre i ränta.
6.
Prova microlender. Mikrofinans är populärare som människor försöker att undvika den höga priser och andra kostnader i samband med stora finansiella företag. Mikrofinansiering verkar genom att sammanföra långivare som accepterar att kortsiktiga (vanligtvis runt tre år) lån till personer med olika kreditbetyg. Människor som har svårt att få konventionell finansiering kan försöka få ett personligt lån via webbplatser som Prosper. com. Göra regelbundna betalningar på dessa lån kan hjälpa till att reparera din kreditvärdighet.

Tips och varningar


 • Det finns många rovgiriga långivare där ute, så det är viktigt att läsa den fina Skriv ut. Förstå vad du dig in när du underteckna ett kontrakt.
 • Om du sätter din bil upp för säkerheter i en bil lån, kom ihåg att om du misslyckas att göra betalningar på lånet, blir din bil övertagen. Gör dina betalningar i tid för att slippa betala böter till din bank för att få tillbaka din bil.


 • Relaterade artiklar


  hur man registrerar ett hem byggt släpvagn
  hur man hittar en ford återförsäljaravtal
  vad som är låg Balling priset när man köper bil?
  tips på att få den bästa lösningen på en ny bil
  hur man väljer en ny bil
  VIN information
  hur man kan jämföra fördelarna med leasing eller köpa en bil
  hur man skriver ett kvitto för försäljning för en bil
  Hur en bil handel i arbetet?
  ny bil köpa strategier