hur man hittar fakturan priset på en ny bil

hur man hittar fakturan priset på en ny bil

Att köpa en ny bil som brukade vara en nervpåfrestande upplevelse eftersom konsumenterna hade ingen aning om den verkliga kostnaden för ett fordon. Som Sarah Breckenridge rapporter om Wall Street Journals SmartMoney. com, som byts en gång Internet kom i populära användning. Nu konsumenterna kan använda en mängd information, inklusive faktura priserna på nya bilar. Fakturapriset berättar bara en del av historien, men det är fortfarande en bra utgångspunkt när du är redo att köpa en ny bil
1.
Fråga bilhandlaren om han kan du se fakturan. Faktura priser brukade vara en väl bevarad hemlighet, och återförsäljare skulle sällan dela denna information. Nu fakturan priser är allmänt tillgänglig på Internet, så kommer många återförsäljare ger dig pris på begäran under förhandlingarna för att hålla dig från att lämna utställningslokalen och rubrik hemma för att ta upp det.
2.

Rådfråga en fordonsforskning webbplats. Du behöver inte gå till en återförsäljare att få fakturan kostnad om du föredrar att hitta det i förväg. Webbplatser som bilar Direct, Edmunds och Kelly Blue Book kan du slå upp fakturapriserna gratis. Ange fabrikat, modell och år för fordon och ange några alternativ. Webbplatsen ger dig den totala fakturerade priset och bryta ned kostnaden för varje objekt.
3.
Jämför fakturan pris på en annan webbplats. Ibland fordonsindustrin webbplatser är långsamma med att uppdatera sina poster när biltillverkarna ändrar sina priser. Om du jämför fakturan pris på två webbplatser och det finns en diskrepans, konsultera en tredjedel till se vilken det matchar. Det kommer sannolikt att vara sant fakturan priset.

Tips och varningar


 • AutoAdvice. com varnar för att det fakturerade priset för en ny bil oftast inte speglar vad återförsäljaren faktiskt betalt för det. En förhalningsrättigheter beloppet dras av tillverkaren för att kompensera återförsäljaren för vissa kostnader. Det kan också finnas särskilda incitament betalas ut till återförsäljaren. Dessa är inte marknadsföras till allmänheten och skiljer sig från rabatter, som går till konsumenten.
 • Sarah Breckenridge rapporter i The Wall Street Journals SmartMoney. com att bilhandlare kan försöka att styra dig bort från den bil du forskat för att få mer pengar från dig. Om du går in i återförsäljaravtalet med fakturan utskrifter för en viss modell, kan säljare pressa er att titta på en annan bil. Håll dig till din ursprungliga planen eller insisterar på att se fakturan för den nya modellen innan du kommer att överväga det.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar begagnade bilar i Maine
  hur man läser en Dodge VIN-nummer
  hur man kan kontrollera en begagnad bil historia för fri
  hur man köper en begagnad bil som är tillförlitlig
  Hur köper jag en ny bil?
  Hur tar över bilen betalningarna?
  hur man kan spara pengar på din bil
  hur man använder kontanter för clunkers programmet
  hur man köper begagnad bil: 12 tips om att köpa begagnad bil
  hur du köper rätt använt bilen, och vad man ska leta efter