hur man hittar en bil med VIN-nummer

hur man hittar en bil med VIN-nummer

Fordonets identifieringsnummer, som oftast hänvisas till som VIN, är som DNA av fordonet. Bara genom att avkoda det 17-siffriga tal, kan man bestämma året, märke, modell och annan information. Beställning av rapport fordon historia kan också ge dig en uppsjö av annan information, t. ex. titel rapporter, skador historia och platser fordon. Även om du inte kan begränsa den exakta adressen till fordonet, kan du bestämma staden och staten där fordonet är registrerat

Du behöver:.
Tillgång till Internet.
Kredit-eller betalkort.

Hur du avgör placeringen av ett fordon från VIN


1.
Öppna din favorit webbläsare på en dator med Internet och söker efter "Vehicle historia rapport. " Genomföra sökningen, för att få upp på resultatsidan.
2.
Hitta en rapport fordon historia ger fullständig historik rapporter som CARFAX, Autocheck eller Den inofficiella DMV Guide. Se de resurser avsnitt för hyperlänkar till varje webbplats.
3.
Ange VIN för fordonet som du vill utföra en historik kontrollera och registrera dig för hemsidan. Betala för historia rapporten med en kredit-eller betalkort.
4.
Granska historia rapporten. De flesta webbplatser kan du granska rapporten fordon historia på ditt konto. Rulla ner till detaljerade historia avsnitt. Du kommer att kunna ompröva tidigare och senaste registreringsuppgifter, som visar dig när och var fordonet var registrerat. Detta kommer att inbegripa staden och staten.

Tips och varningar


 • I vissa stater är det möjligt att spåra en VIN på staden, länet eller stat bilregistret genom att fylla i ett formulär och betala för tjänsten.


 • Relaterade artiklar


  Tips för att köpa en begagnad bil på auktion
  hur man köper en smuts billig bil
  hur man hittar online auto auktioner
  hur man kan jämföra stadsjeepar efter pris
  tips om att köpa en begagnad bil på Irland
  hur man beräknar räntor bil finansiera
  hur man får DMV register för ett fordon
  hur man köper en begagnad bil av staten
  hur ett register en bil
  GM garantiinformation