hur man förhandlar om köp av en begagnad bil

hur man förhandlar om köp av en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil kan förvandlas till en krångel. Som ägde den innan? Var det inblandade i en olycka? Är detta den faktiska körsträcka? Med några enkla steg kan du vara på väg att komma in i begagnad bil av dina drömmar och att kunna sova på natten veta att du fick en bra affär och ett stort fordon

Du behöver:.
Forskning tid .
CarFax rapporter.

förhandla fram ett pris som du älskar för en begagnad bil


1.
Information är din Samurai svärd i kampen för att förhandla en begagnad bil pris. Vad är jämförbara fordon säljer för i ditt område? Har fordonet någonsin varit i en olycka? Hur många av det specifika märke och modell finns i ditt område just nu? Alla dessa saker kan användas för att få ned priset till där du vill att det ska vara.
2.
Gör din forskning. Använd webbplatser som AutoTrader. com, Craigslist. com, Cars. com och CarMax. com att se vad jämförbara bilar säljer för i ditt område. Du kan använda denna information om du väljer att köpa från en privat fest eller från en återförsäljare. Om du hittar liknande fordon för några tusen dollar mindre, visar dessa siffror att din blivande säljaren att se till att du inte är överladdade.
3.
CarFax, CarFax, CarFax . Detta är förmodligen en av de viktigaste saker du kan göra nu för att du inte sätta dig in i en citron. De flesta återförsäljare redan har sina egna mekaniker gå över fordonet och se till att det inte finns några stora frågor som inte har tagits upp på fordonet. Om du ser att bilen hade tre eller flera ägare inom en kort tid, kan detta vara en röd flagga att bilen är problematisk. Du fortfarande kan överväga en multi-ägare begagnade fordon, men du kan använda detta för att få ned priset från dina potentiella säljare. Dessutom, om du köper från en seriös återförsäljare, bör de inte ha några problem att ge dig en gratis CarFax rapport.
4.
Ansök om lånelöfte från din bank eller en utomstående långivare. Detta kan ofta hjälpa dig att spara på finansiella kostnader om du planerar att finansiera fordonet under åren: återförsäljare älskar att tjäna lite extra pengar debitera dig högre räntorna. Det är alltid bra att fråga återförsäljarna vad billigt de kan erbjuda dig samt få din förhandsgodkännande, så du kommer att ha fler alternativ.


Relaterade artiklar


matris XRS vs Mazda 3
hur man kan bryta i en ny motor
hur man undviker bilhandlare tricks
negativa effekterna av hybridbilar
auto lån tips
tips om hur man köper en begagnad bil
tips för tonåringar att köpa sin första bil
hur man köper en Mercedes i europa
hur man kan kontrollera en begagnad bil historia för fri
hur man verkligen köpa en bil