hur man förhandlar med bilhandlare och vinna med fortune-500 strategier

hur man förhandlar med bilhandlare och vinna med fortune-500 strategier

Är du dreading att tjata "Har säljaren att utnyttja mig?" Känsla när du kör utanför partiet i nästa ny eller begagnad bil?

Svaret på din fråga ligger enbart i din egen förmågor som förhandlare.

Bil Förhandla måste ses som både en konst och en färdighet. Ungefär som att dansa när du spelar ett parti schack. Visst, det finns massor av källor till återförsäljare kostnaden för nya bilar. Och den kostnaden information är avgörande för att få en bra affär. Men om du är i marknaden för en begagnad bil? Förhandla om en begagnad bil kan vara den ultimata utmaningen eftersom du inte kan veta hur mycket bilen kostar återförsäljaren. Du får lära dig att uppskatta återförsäljare kostnader för begagnade bilar. Och begagnade bilar, särskilt i dagens ekonomi, ofta dealerns nummer # 1 källan i stor vinst. Du lär dig potent förhandlingsförmåga (används av Fortune 500-företag, diplomater, och, ja, bilhandlare) så du kan stänga av tabeller, begränsa återförsäljare vinst, och få bästa möjliga priset för din nästa nya eller begagnade bil.
1.
Fastställ den aktuella återförsäljaren kostnaden för bilen du är intresserad i. Detta kan göras med ett antal online och tryckta källor inklusive Consumer Reports, Kelley Blue Book , Edmunds bil guide, tidningar platsannonser, etc. Om du tittar på en begagnad bil. Detta är det enklaste steget. Om du letar efter en ny bil, hittar du Consumer Reports tjänsten ganska värdefull. Det ger bas återförsäljare kostnad, återförsäljare kostnaden för alla alternativ, information om rabatter, omtag, och andra incitament. Om du letar efter en begagnad bil min favorit prissättning källa är den officiella NADA guide (finns på din bokhandel). Varje begagnad bil guiden innehåller prisintervaller baserat på villkor med justeringar för körsträcka, optioner etc.

Med hjälp av dessa resurser, hittar du du kan komma fram till en mycket exakt bestämning av återförsäljarens faktiska investeringar i fordon du är intresserad av att köpa. Detta är grunden för din förhandlingar, så spendera lite tid på uppgiften-för det kommer att spara hundratals dollar.
2.
Bestäm en rimlig mängd uppmärkning för återförsäljaren. Glöm inte försäljaren investerat sina egna pengar att städa bilen upp, utför nödvändiga reparationer, och betala sina försäljare och personal att komma till jobbet varje dag. Dessa omkostnader, en normal del av verksamheten, måste vägas in återförsäljarens faktiska kostnaden för bilen, vilket resulterar i behov uppmärkning. Och vinst går på toppen av det. Ja, måste återförsäljare att göra en vinst. Du behöver inte arbeta gratis, gör du?

Även om du kan se andra råd som antyder kan du köpa din bil på återförsäljare kostnad, sannolikheten för att kunna göra detta är mycket litet. Om återförsäljaren sålt alla, eller bara de flesta, av hans bilar till självkostnadspris, skulle han inte kunna hålla sin dörr öppen för att han skulle då sälja med förlust (efter figurerar i hans egna kostnader med transport av bilen, rengör den upp, gör eventuella reparationer, etc. ). Skulle han säkert inte kunna betala sin säljpersonal-och hans säljare skulle stanna hemma

en "rimlig" markup kan variera beroende på bilen du tittar på. . Såvida du är en riktig Scrooge, måste du räkna minst $ 200 markeringar på ett fordon. Dealern betalade sannolikt runt $ 75 att få bilen transporteras med lastbil till hans parti. Han har investerat minst två timmar mekaniker arbetskraft i mekaniska inspektioner och reparationer. Han tillade troliga eller ersatt olja, bromsvätska, vindrutespolarvätska. Det är mycket troligt att han investerat måla och tillhörande kostnader för arbetskraft att röra upp några mindre repor. Och, glöm inte att han måste betala sin försäljare provision. Så du ser att $ 200 blir uppäten upp riktigt snabbt.

Men som $ 200 är en utmärkt utgångspunkt för dina förhandlingar. Erbjuder $ 200 under återförsäljarens sannolika kostnaden förmedlar inställningen att du inser att han måste göra ett par dollar.

Jag har framgångsrikt använt en viss teknik för att inleda förhandlingar med en mycket låg (ännu rimliga) öppningserbjudande. Ännu bättre är utbudet presenteras på ett sådant sätt att det är helt intetsägande för min del. Läs mer om detta i min 140 + eBok. Se innehållsförteckningen på www. OutfoxTheCarDealer. com /table-of-contents. html
3.
Sök upp långivare som erbjuder de bästa villkoren. Det finns många möjligheter tillgängliga, inklusive banker, kreditkassor och online långivare (ofta de mest konkurrenskraftiga). Men du hör inte till en Credit Union? Inga problem-de flesta kreditföretag kan du gå med genom att helt enkelt öppna ett konto hos dem och sätta in så lite som $ 5.

Vissa källor av mycket konkurrenskraftiga online långivare inkluderar eloan. com, autoloan. com och rapidcarloan. com

Du vill göra detta läxa innan förhandlingarna så att du har en idé om bra lånevillkor och belopp betalning.
4.
I steg 1 bestäms du återförsäljare kostnad. I steg 2, fastställt en rimlig markering för återförsäljaren. Lägg till dessa två tillsammans. Detta är nu din "gå-bort" figur. Håll detta till dig själv-och bränna den i ditt huvud. När börjar interagera med säljare, kommer han /hon arbetar hårt för att övertala dig att investera i bilen känslomässigt. Detta gör det mycket lättare att övertala dig att investera ekonomiskt. Och detta är också varför du har den gå-bort priset ordentligt i huvudet. Varje gång försäljaren försöker stöta ditt pris upp, jämför den med din vandring-away figur. Om det går över, gå du. Och slätt. Få siffran brann i huvudet så att känslor inte kan ta över med resultatet är att du har betalat mer än du borde.
5.
Nu förhandla med försäljaren. Det är här det blir intressant. En återförsäljare säljkår är utbildade förhandlare. De är tränade att observera och reagerar på dina signaler kroppsspråk. De är utbildade i grundläggande psykologiska knep att använda för att övertyga dig att betala mer än du egentligen ville.

Tänk, du kommer att förhandla från ditt första bud-inte ner från återförsäljarens utgångspriset! Jag är uppriktigt sagt förvånad över hur många bloggar, etc, att säga att du ska börja med att subtrahera ett tal, säger $ 500, från återförsäljarens utgångspriset och sedan försöka arbeta ner. Dessa är utbildade förhandlare du är uppe mot. Varför sätta dig i en situation att behöva jobba så hårt för att få ner priset? Få dem att göra arbetet och försöka förhandla om din första erbjudande uppåt från beräknad kostnad + rimlig vinst.

bara fokusera på den nedersta raden PRIS. Låt inte försäljaren att växla fokus till betalningar. Om du tillåter detta kommer du övertalas att betala några dollar mer varje månad, "mindre än en kopp kaffe varje dag!"-Men du kommer bli ombedd att göra detta om och om igen, stöta dig en några dollar här och ett par dollar där. Under loppet av ett femårigt lån, kan det enkelt lägga till upp till tusentals dollar.

Låt dig inte luras, antingen av säljaren förhandlingsposition gambit ber dig att "träffa honom halvvägs"-eftersom han inte har för avsikt att komma ner på hans pris. Detta är bara ett av hans förhandla tricks. Vet du hur man undkommer hans fälla? Vill du lära dig hur du kan använda trick mot säljare? Jag ska lära dig vad du ska leta efter, och hur de ska svara, i min eBok.

Se till att, för varje position du medger, du får en koncession från en återförsäljare. Förhandlingar är ju en omgång ge och ta.

Förhandlingarna är en dans. Och det finns många olika metoder som står till båda parter att ge dem möjlighet att utöva ett visst inflytande för att få vad de vill. Ditt mål är att lära sig så många av dessa steg som möjligt innan du ens börjar leta efter din nästa bil. Bekanta dig med dem. Lär dig att upptäcka, identifiera och motverka återförsäljarens strategier.

Du måste också hålla ut några mindre krav för stunden precis innan du skriver på den streckade linjen. Det är där du har störst inflytande, och det perfekta tillfället att insistera på ett gratis floormats!
6.
I steg 5, säger jag er att se till att du begära och erhålla en koncession från återförsäljare för varje position som du medger själv i er förhandlingsposition dans. Men vet du det finns fyra MAGIC ord du kan använda, efter dealern har erbjudit en koncession, att få en extra koncession från återförsäljare? Ja, genom att använda denna kraftfulla teknik, kan du ge upp en position medan tvinga återförsäljaren att ge upp två-och få bästa möjliga priset för din nästa bil. Jag har inte sett detta att spara pengar teknik visade på något annat online-källa. Det beror nog på att det är ett Fortune-500 förhandlingsstrategi. Jag delar dessa fyra magiska ord med dig, och berätta hur du tillämpa dem, i min eBok på www. OutfoxTheCarDealer. com
7.
När du har fått din bästa bottom-line pris från säljare, är det dags att flytta till finansiering chefens skrivbord för att stänga affären. Det är där det faktiska köpeavtalet blir ifyllt och undertecknat. MEN-detta är fas även två av förhandlingarna. Vad? Du trodde förhandlingarna var över? Inte alls. I själva verket kan den finansiera chefens skrivbord ofta vara källan till återförsäljarens största vinst i någon försäljning. Det är där du får lägrade tillägg som förpackningar kroppsskydd, utökade garantier, garantier betalning, finansiering av återförsäljare och mycket mer.

Som en allmän tumregel är det rätta svaret på alla platser NO. Just det-bara säga "Nej". Med sällsynta undantag, lägg varje-on är oerhört högt pris. Given räddar dessa högavkastande platser för i det sista eftersom han vet att du är redan helt "mjukas upp" av den första förhandlingsrundan. Du har redan blivit övertalad att köpa bilen. Du har gått med på att betala tusentals dollar. Och återförsäljaren vet att det kommer att vara relativt lätt nu att övertala dig att gå med på ett extra par hundra för utökad garanti, en annan hundra för interiör skotsk-bevakning etc. Bara säga nej. Du kan alltid köpa dessa saker senare-efter att du har återfått lite energi. Och du får en chans att åka runt, för att hitta en bra garanti på nätet, till exempel.

När det gäller finansieringen. Eftersom du redan har handlat runt för att få bestämma den bästa lånevillkoren, är du i en idealisk position att bedöma försäljarens erbjudande om finansiering. Det gör det så enkelt! Om dealern ger villkor bättre än de som erbjuds av din oberoende långivare, säger ja. Om de inte gör, säga nej. Genom att göra dina läxor i förväg, detta bli verkligt kära sak mindre att oroa sig för.

Ekonomichef har en massa tricks upp sina ärmar. Han vet hur man pressa dig till att lägga till en tusen dollar eller mer till del under hela lånets löptid. Det finns alltför många knep för att täckas här. Läs mer om vad som väntar från ekonomichef-och hur man handskas med honom. Besök www. OutfoxTheCarDealer. com

tips och varningar


 • Mer gratis tips på OutfoxTheCarDealer. com /Free-tips. html
 • Översyn Innehåll på OutfoxTheCarDealer. com /table-of-contents. html


 • Relaterade artiklar


  hur man får det bästa erbjudandet på en ny bil
  hur man identifierar en bil från sin registrering
  hur man ser upp fordons vin
  hur man kan undvika att bli lurade när de köper en bil
  hur du skapar dina egna bil online
  bilförsäljare tekniker
  hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen
  hur man läser en Chevrolet antal lastbil vin för axeln kvoten
  hur ta reda på om min bil berättigar till kontant Clunkers program
  den säkraste gas-saving bilar