hur man bekräfta med ett vin som en automatisk inte är stulen

hur man bekräfta med ett vin som en automatisk inte är stulen

Ett fordonets identifieringsnummer-oftast hänvisas till som en VIN-är i grunden DNA i bilen. Det kan berätta för din nästan allt om fordonet från lacken till motorn specifikationer. Det är också ett värdefullt verktyg när du handlar för begagnade bilar eftersom du kan använda en VIN att lära sig historia av fordonet, så att du vet om det har varit i olyckor, hur många ägare det har haft, eller om det har rapporterats stulet.

Du behöver:
fordonets chassinummer (VIN)

Hur man använder en VIN att avgöra om ett fordon har anmälts stulet


1. .
Leta reda på VIN och skriva ner det. Det är en 17-siffriga nummer i alla fordon som görs efter 1977. De flesta nyare bilar har VIN placerad på förarsidan av instrumentpanelen nära basen av vindrutan, men inte alltid. Kontrollera avsnittet Resurser för en webbplats som hjälper dig att hitta ditt fordon VIN.
2.
Få på Internet och söker efter "fordon historia rapport". Sökningen kommer att ge många webbplatser som Carfax. com och Autocheck. com.
3.
Välj vilken hemsida du vill använda. Varje företag avgifter ett annat belopp för ett fordon historia rapport, så kolla priser och se vad varje rapport innehåller innan beslut fattas. Kontrollera att tjänsten innefattar en stulen bil rapport.
4.
Ange VIN på sidan för fordonet historia rapporten. När du har angett VIN, skapa ett konto och ange din faktureringsinformation.
5.
Visa din rapport fordon historia. Bolaget kan skicka dig din rapport eller uppdatera dig i realtid på hemsidan via ditt konto. Mycket av informationen kan inte visas omedelbart eftersom företaget måste lämna in ansökan till en rad andra organ för information.


Relaterade artiklar


hur man bygger en egen bil på nätet
hur man köper en begagnad bil till ett bra pris
om bilauktioner
hur Tips för att köpa en hybridbil
vad är en bil titel?
hur man köper en begagnad bil
hur man söker fordon historia
definition av fordonsindustrin VIN-nummer
om miljövänlig bil strålkastare design
hur ta reda på om min bil berättigar till kontant Clunkers program