hur du kvalificerar för kontanter Clunkers

hur du kvalificerar för kontanter Clunkers

Den bilstöd rabattsystemet, som också kallas CARS (och vardagligt tal kallas "Kontant Clunkers" är en federal rabatt program som ger incitament till individer som handel i sina kvalificera "clunker" för en mer bränslesnåla fordon. Programmet är också avsett att fungera som en back-end räddningspaket för bilindustrin, samtidigt ger de bilhandlare med ökade intäkter samtidigt som man undviker användningen av ordet "bail-out" för att förhindra en allmän backlash. Inte alla inbyte kvalificera som inbyte, och inte alla nya fordon rätt till rabatten. Om du har en clunker som uppfyller de riktlinjer och planerar att köpa en acceptabel nytt fordon, kan du vara berättigad till kontant Clunkers och få en rabatt för köpet

Du behöver:.
Internet
. Kredit-eller betalkort.


1.
Reda på om din nuvarande bil kommer att kvalificera sig för Kontant Clunkers. Fordon som är berättigade till inbyte skall vara mindre än 25 år vid tidpunkten för handeln i, har en sammanlagd MPG (miles per gallon) betyg på 18 eller mindre när de bestäms av EPA (med olika krav för stora pickup lastbilar och skåpbilar gods), registreras och försäkring för ett helt år före handeln i, och vara i körbar skick att kvalificera sig för Kontant Clunkers. Motorcyklar är inte berättigade till inbyte eller köpa för pengar Clunkers program.
2.
Välj ett nytt fordon som berättigar till kontant Clunkers. Nya fordon måste ha en MGP lägst 22 och har en MSRP (tillverkaren rekommenderat pris) på inte mer än $ 45,000 att kvalificera sig för Kontant Clunkers. Du kan också hyra en kvalificerande ny bil i stället för att göra ett köp, förutsatt att Hyresavtalen är minst fem år.
3.
Följ CARS programmets riktlinjer när handeln i bilen och köper en ny. Riktlinjerna för programmet kräver att du lämnar i inbyte med återförsäljare och lämna över titeln vid tidpunkten för köpet. Du måste också ta den nya bilen med dig efter köpet är slutfört. En återförsäljare kan inte kräva att du vänta tills de får rabatt från regeringen innan du släpper bilen till dig, de kan inte heller tvinga dig att skriva dem en check till rabatten belopp eller underteckna ett avtal som innebär att du kommer att betala dem full rabatten beloppet om rabatten ansökan avslås. Återförsäljaren är ensamt ansvarig för att de accepterar inbyten och sälja nya bilar som följer Cars programmets krav, och de kan inte hålla dig ansvarig för sina misstag som ett krav för att kvalificera sig för Kontant Clunkers.

Tips och varningar


 • För hjälp med att avgöra om du uppfyller kraven för Kontant Clunkers, eller att rapportera en återförsäljare som inte följer programmets riktlinjer, ring CARS spets linje på (866) CAR-7. 891.
 • "Cash for Clunkers" rabatt programmet avslutades den 30 juli 2009 då finansieringen av rabatterna var utmattade fyra månader före att det som ursprungligen var beräknat.


 • Relaterade artiklar


  Pontiac Vibe vs Toyota Matrix
  hur man identifierar vattenskador i bilen
  2008 dodge 3500 vs 2008 Ford F350
  om att köpa en ny bil
  Toyota Prius vs Honda Civic hybrid
  fordon historisk information
  hur man köper en begagnad bil för billigt
  hur man besluta om en annan bil
  hur man kan kontrollera ett fordons säkerhet
  hur man förbereder en bil för transport