Varför köpa en återförsäljare en bil leasingavtal slut?

Varför köpa en återförsäljare en bil leasingavtal slut?

Så du undrar varför en återförsäljare vill köpa att tre år gamla bil som du ger tillbaka för att få de nyaste och bästa modell tillgänglig. Nå, som används leasing kan vara värt mer än man tror

Used Car Manager's Dream

De flesta bilar som kommer ut leasingavtal först granskas av bilhandlare för att se om de kan säljas i begagnad bil avdelning. En låg-millage hyra avkastning kan vara en guldklimp för ett återförsäljaravtal.

Keep Your Tillverkare Happy

Tillverkare vilja se återförsäljare återköp hyra avkastning, eftersom det hjälper till att hålla göra med en återförsäljare som har både resurser att sälja och hålla fordonet. Detta hjälper också behålla bilens värde, eftersom du vet att bilen har upprätthållits genom ett återförsäljaravtal det hela livet.

Cha-Ching

Vissa tillverkare faktiskt ge sina återförsäljare extra pengar för att köpa tillbaka lease-sista fordonen. Återförsäljare vanligtvis lista hyresavtalet återvänder certifierade för återförsäljning. Tillverkarna kommer ofta krav på att återförsäljare säljer certifierat fordon för att tillgodose vissa kvartalsvisa krav.

Behålla den lokalt

Vanligaste bilköparna vill veta var sina begagnade bilen innan de köper den. En begagnad bil som ägdes lokalt och endast av en annan ägare kommer att ha en stor fördel för en potentiell köpare över en liknande fordon som är utrustat finns någon annanstans med två eller tre ägare.

Costco Method

Generalagenterna kommer ibland att kunna att köpa fordon för mindre än restvärdet om de köper ett visst antal leasingavtal återvände fordon samtidigt. Kom ihåg att bankerna vill att dessa bilar som säljs så snabbt som möjligt efter att de återvänt från hyresavtalet. Lagring avgifter kan lägga upp snabbt.


Relaterade artiklar


hur man får det bästa priset på en ny bil
hur man köper en hyrbil
Nissan Quest vs Kia Sedona
hur man kan jämföra bil citat
hur man köper en bra begagnad bil
hur man köper en begagnad bil i det dåliga ekonomin
fördelarna med att köpa en ny bil
hur man köper en begagnad bil med ett lån
hur man köper en ny bil
hur man köper en ny bil och få de bästa