Vad kan jag göra om jag hyra en felaktig bil?

Vad kan jag göra om jag hyra en felaktig bil?

Leasing ett fordon är ett alternativ för förare som inte vill engagera sig inköp av fordon, ibland, bilhandlare hyra fordon, antingen avsiktligt eller oavsiktligt, som är felaktig. Det finns några sätt att hantera detta problem

Du behöver:. .
Dealer licens

Garanti

Kolla hyresavtalet för villkor för underhåll och reparation. De flesta leasingavtal ange att du inte leasegivaren är ansvariga för att ta hand om bilen om något går fel. Om så är fallet, är nästa sak att göra för att kontrollera din garanti. Nyare fordon bör ändå omfattas enligt fabriksgaranti, så även om du är ansvarig för fastställande av bilen, kan du inte betala för reparationerna.

Vissa stater har lagar om vad en bilhandlare är krävs för att avslöja för leasetagaren. Om du tror att en bilhandlare medvetet hyrda du en dålig bil, kanske du kan göra ett fall för bedrägeri få ut av ditt hyresavtal om återförsäljaren inte ger dig detaljerad information om bilen operativa status. Kontrollera att du har all dokumentation som stöder ditt påstående innan vidta rättsliga åtgärder.

Försäljning

Leasing hindrar inte dig från att sälja en leasad bil. De gör dock hålla dig juridiskt skyldig att betala bilhandlaren en viss summa pengar. Du kan således ha möjlighet att sälja fordonet du har hyrda och använda pengarna du får till att betala arrendet av. Bli inte förvånad om du inte kan få tillräckligt mycket från fordonet försäljningen att betala hyra av helt, eftersom fordon skriva snabbt. Du kan förlora några hundra (eller ens några tusen) dollar så här, men du kommer inte att betala hela beloppet hyresavtalet på egen hand och kan hålla din kredit värdering intakt.

Lease Övertagande

Vissa människor inte har något emot att ha ett fordon som har ett par frågor om det innebär att de kan lära sig om bilreparationer eller att de har bättre kontroll över hur underhåll och reparationer av fordonet hanteras. Alltså se om du kan hitta någon som är bra med att ta över din hyra även med de frågor som fordonet har. Detta alternativ ger dig inget ansvar mot bilhandlaren. Ett bra alternativ kan vara att undersöka om en bil butik i ditt område behöver ett företag fordon, eftersom butiken lätt skulle kunna göra någon diagnostik, underhåll och reparationer själva.


Relaterade artiklar


om militärt överskott fordon
hur man köper en bil med aaa
hur man hittar en begagnad bil inom din kyrka
hur man använder internet för att köpa din nästa bil
hur man kan kontrollera ett fordon historia rapport
hur man kan jämföra hybrid stadsjeepar
hur man kan kontrollera fordonet alternativ
hur man välja mellan en golfbil och en stadsdel elbil (NEV)
om Edmunds bil guide blå bok
hur du söker efter en billig lastbil med bättre kvalitet