Hur får man en ersättning ursprungsintyg för en VW

Hur får man en ersättning ursprungsintyg för en VW

Få en ersättning som ursprungs-eller tillverkarens deklaration om Origin är lätt som en plätt om du är dealer att de nya fordon som ursprungligen såldes till. Om du är en liten återförsäljare, är processen lite mer komplicerat, och om du är en privat fest köpare, ja det är ganska omöjligt. Låt oss ta en titt på vad det innebär

Du behöver:.
Handlarens licens

ersätter ursprungsintyg för en VW


1
<. br> Det första du behöver är din återförsäljare licens. En CO, eller MSO, ges till en återförsäljare från tillverkaren för varje nytt fordon som aldrig har titeln. Det visar bilens Vehicle Identification Number, sjöfart vikt, år, märke, modell, fakturanummer och annan information om det specifika fordonet säljs.
2.
Om du är en återförsäljare och tappat bort din CO du bara kan kontakta Volkswagen of America för en ersättare. De bör kunna skicka dig ditt nya CO i ungefär en vecka. Mest troligt om du är en återförsäljare som säljer din Volkswagen till en kund, kommer en kopia av CO vara bra för State Department of ändamål motorfordon att ha fordonet titeln till den nya ägaren.
3.
När du har din nya CO du kan sälja, exportera eller har din nya bil titeln med ditt lokala DMV kontor. En annan sak att nämna är att du bara får en CO om du köper bilen kontant. Om det är hyrda eller finansieras, då banken håller lien skulle få en titel som utfärdats av återförsäljaravtalet sälja fordonet.

Tips och varningar


 • flesta återförsäljare kommer inte att ge ut Vapenvägrarförbundet till privata köpare. Detta görs för att hjälpa till att säkerställa att fordonet inte exporteras ut ur landet. De flesta återförsäljare kommer att förlora tilldelning (antal enheter som de får per år) och även få böter för att hjälpa i export av ett nytt fordon. Orsaken är att tillverkarna vill att kontrollera distributionen av sina produkter på respektive marknad.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar en certifierad används Lexus
  hur man ska leta efter en begagnad bil
  hur du köper ett begagnat fordon
  hur man uppskatta nya bil betalningar
  hur man kan jämföra ett fordon köp kontra ett leasingavtal
  Nissan Maxima GLE vs SE
  hur man gör dig själv en grönare förare
  hur man använder internet för att forskning ditt nästa auto köp
  hur du köper en begagnad bil
  hur man sparar pengar på bilauktioner