vilken månad är bäst att köpa en ny bil?

vilken månad är bäst att köpa en ny bil?

Beslutet att köpa en ny bil kan vara både spännande och enerverande. Det är spännande eftersom det enda som står mellan dig och din nya uppsättning hjul är försäljaren, naturligtvis, det är stressande för samma anledning. Det finns ett enkelt sätt att säkerställa att du får mest bil för pengarna utan att behöva uthärda timmar köpslående om prislappen. Låg i bakhåll för den perfekta månaden för att köpa en ny bil

Du behöver:
önskan att köpa en ny eller begagnad bil.

November hyrbilar

november är vanligtvis förknippas med Thanksgiving semester, men det är också den bästa månaden att köpa en ny bil. Enligt Joe Wiesenfelder, en senior editor för Cars. com, blåsigt väder och ökade utgifter för små julklappar översätter till färre walk-in-kunder hos återförsäljarna. Säljare känner enorm press att koppla dessa få potentiella köpare, även om det innebär att erbjuda stora rabatter.

Samma rusk också håller folk från att köpa konvertibler. Regn och snö i slutet av november verkar dämpa fantasi, hindrar kunderna från fantiserande sviker upp under de soliga dagarna på våren. Andrew Beattie av MotorTorque. com säger att konvertibla försäljning alltid långsammare på vintern, vilket gör det perfekt tid för dig att susa in och få ett fantastiskt affär.

Byta ut Inventory

Wiesenfelder också nämner att många nya modeller lanseras i september och oktober, vilket innebär att återförsäljare försöker rensa ut sina äldre inventering. Av de två sista veckorna i november, kommer återförsäljarna att göra nästan vad som helst för att bli av med de kvardröjande modeller. Du kommer att ha mer inflytande i fråga om pris. Men nackdelen, enligt TrueCar blogg, är att du måste sålla bland de modeller som återstår att hitta en med önskat alternativ. Så för november prisjägare, måste priset gå före alternativ

slutet av månaden

Inte bara vänta till november. Bida din tid till slutet av månaden. Enligt Automotive. com är säljare försöker desperat att uppfylla sina kvoter i slutet av månaden. Ouppfyllda målen innebär awesome erbjudanden för konsumenten. Om du bara inte kan vänta fram till november att köpa bil, kom ihåg att köpa på slutet, snarare än början av varje månad är en taktik som du kan använda för att spara stora summor pengar.


Relaterade artiklar


hur är det oss versionen av Ford Focus skiljer sig från den mexikanska versionen?
hur du startar en begagnad bil sökning
Hur får man en affär på en ny bil
hur man beräknar bil betalningar med hjälp av en bil betalningar miniräknare
hur man läser en bils VIN-nummer
hur man leasa en bil i Kanada
vad är processen för handel i en bil?
hur man köper och säljer begagnade bilar
vad man inte ska betala för när man köper en ny bil
BMW 335i vs 328i