vad man inte ska betala för när man köper en ny bil

vad man inte ska betala för när man köper en ny bil

Enligt Federal Trade Commission, är en ny bil den näst dyraste köp som konsumenter gör, ranking precis bakom att köpa ett hem. Det är viktigt att få bästa möjliga för dina pengar.

Forskning bilen som du är intresserad av innan du går till generalagenten. Om du känner att bilhandlare är pressa dig att fatta beslut, var inte rädd för att gå bort

Högre Lån /räntor

Du har ett erbjudande på den bil du ville köpa, och återförsäljaravtalet accepterat ditt erbjudande. Det är dags att flytta till finansiera kontoret för att underteckna det slutliga papper. Se upp för det leende finansiera personen bakom skrivbord, som hans eller hennes jobb är att pressa mer pengar på dig.

Inte skriva ditt avtal snabbt och skynda ut genom dörren, som finans-kontor kan ignorera den överenskommelse man gjort med sina kontor, och sätta en högre utlåningsränta, och förlängd tid att betala in på ditt kontrakt, vilket resulterar i mer räntekostnader.

När du har loggat ditt avtal, och uppgav att du läst och förstått villkoren, är du fast betalar den högre skattesatsen, så ta din tid och läs avtalet noga.

Om du inte är nöjd med lånevillkoren att återförsäljaravtalet erbjuder, förhandla direkt med enskilda långivare, och du kan hitta lägre priser som du har råd.

kreditförsäkring

När du köper din nya bil kan du få höra att du ska köpa kreditförsäkring, att betala av ditt lån om du dör, eller om du inte kan arbeta på grund av funktionshinder. Du kanske redan har kreditförsäkringar genom ditt eget försäkringsbolag, så kontrollera dina försäkringar innan du köper kreditförsäkring från generalagenten.

federal lag inte kräver att du köper kreditförsäkring, och om det är som krävs för att slutföra din auto finansiering skall kostnaden ingå i din årlig procentsats.

Kontrollera med Insurance kommissionär eller Konsumentverket i ditt tillstånd för att se om det finns några krav på kreditförsäkring.

extra tillbehör

Du är citerade en hög månatlig betalning, men eftersom det innehåller en bil larm, tyg skydd för era platser och matta, och måla fogmassa att skydda din bil är klar, du accepterar beloppet.

Vad återförsäljaravtalet inte berätta är att dessa tillbehör är frivilliga, och att du betalar extra för dem.

Fråga återförsäljaravtalet vad som ingår i din månatliga betalning och säga nej till någon extra tillbehör som du inte behöver.


Relaterade artiklar


Hur kan jag få en bil lån med dålig kredit?
Vad betyder GTI står för i en bil?
hur man hittar en bruksanvisning för en bil
hur man kan spara stora pengar att köpa bilar
Hur konvertera en pengar faktor till en ränta
hur man handlar ett nytt fordon
hur man köper en Ferrari
Hur får man en hel del på begagnade auktioneras / bilar
Honda Fit vs yaris
olika delar av en bil