olika sätt att flytta en bil från en stat till en annan

olika sätt att flytta en bil från en stat till en annan

Det finns flera skäl att det kan bli nödvändigt att flytta en bil från en stat till en annan. Flytta, eller helt enkelt gå på en längre semester, kan kräva att din bil kommer tillsammans med dig. Även vid köp eller sälja bil på nätet är det ofta nödvändigt att frakta bilen över långa sträckor. I alla dessa fall finns alternativ för att flytta en bil som täcker en rad priser och nivåer av bekvämlighet

Körning

Det enklaste sättet att flytta en bil att köra den. Detta förutsätter att bilen är i gott, fungerande skick, att det uppfyller grundläggande säkerhetsnormer, och att det kan vara korrekt registrerat i den stat där den börjar sin resa. I fråga om en enkel resa kommer föraren behöver andra sätt att få tillbaka, som kan kräva ett plan eller bussbiljett.

Bogsering

Ett annat alternativ är bogsering. Drar en bil kan vara en bra lösning när bilen inte är igång, eller när det inte är registrerat och kan därför inte köras lagligt på allmän väg. Många gör-det-själv rederier, t. ex. U-Haul, hyra bil bogsering paket som kan dras av många standard fordon utrustade med släp missöden. Bogsering kommer att kräva ett fordon med en dragkapacitet som överstiger bilens vikt, och kommer också att innebära minskade bränsleeffektivitet på grund av den extra tyngd. Kommer dock att föraren har ett fordon som man kan återvända.

Frakt

Det finns också flera leveransalternativ för att transportera en bil. Öppet flak bärare är de minst kostsamma. Bilen kommer att utsättas för väder och vind och väg skräp, men behöver inte köras eftersom en trissa eller motordrivna system kan användas för lastning och lossning bilen. Biltransport är användbara för sjöfarten ett antal bilar till samma destination, och många kommersiella rederier som faktiskt ladda bilar på en bärare för den längsta delen av transporten, överföra dem till ett flak för slutlig leverans. Länkade bärare finns också. Dessa är dyrare än andra alternativ men skydda bilen från omgivningen och hålla den säker under hela resan.

Hur man Välj

Innan du väljer en metod för att flytta bilen, anser flera viktiga frågor. Är bilen säkert och tillförlitligt att köra? Är det (eller kan det lätt) registreras? Är kostnaden för gas värt besparingar att köra bilen till sin destination snarare än att hyra en färjelinje? När det gäller vissa bilar, exempelvis sportbilar eller samlarprodukter modeller kan kostnaden för sjöfarten i ett slutet lastbil vara en god investering i fordonets säkerhet. Slutligen, kontakta flera avlastare eftersom skattesatserna kan variera beroende på vilken företaget, dess fraktmetod reste avståndet och storleken på bilen.


Relaterade artiklar


var man kan hitta billiga begagnade bilar
hur man verkligen köpa en bil
hur man förhandlar med en bilförsäljare när du går till en återförsäljare
Hur får man en gratis Carfax rapport
auto leasing tips
hur man hittar billiga begagnade bilar
Definitionen av bil citron lagar
bygga en Dodge lastbil
Hur får man en gratis rapport fordon historia utan kreditkort
hur man Kontant Clunkers program