hybrid plocka övningar

hybrid plocka övningar

I världen av fordonsindustrin hybrid förändras i en blixtsnabb takt. Även i ett par år hybrider kanske kan koppla in ett eluttag i ditt hus och köra bara på el under en kort tid, för närvarande mest hybrider är starkt beroende av gasmotor för makten. Andra nya tekniker som bromsenergi regeneration är det sätt på vilket hybrider ladda sina batterier, som sedan används som motivation för de korta skurar där gasen motorn kan stängas av. Detta är hur en hybrid bidrar till att förbättra bränsleeffektiviteten.

Uppskattning körsträcka per år för att fastställa Behöver

Full hybridfordon som Prius och Honda Insight kan oftast få mer än 40 miles per gallon i genomsnitt (cirka 50 miles per gallon stad för 2010 Prius) medan en gas enda ekonomi bil som Honda Civic kan hantera över 30 miles per gallon. Innan man överväger en hybrid, räkna ut hur många miles du kör ett år och se hur lång tid det skulle ta dig att betala tillbaka prisskillnaden-ibland $ 2. 000 till $ 5. 000-mellan gas och hybrid-modeller. När det gäller Civic och Civic Hybrid, beräknas det tar 2 och en halv års körning på 15. 000 miles per år för att kompensera för prisskillnaden mellan de två.

Välj en fullständig eller partiell Hybrid

Det finns två typer av hybrider: en full hybrid, som Toyota Prius, Honda Civic Hybrid Lexus HS, Ford Fusion, Ford Escape, Lexus RX Hybrid och Honda Insight är bara några, och en partiell hybrid, exemplifierad av Chevy Tahoe Hybrid, Lexus LS, Lexus GS och Saturn Vue hybrid. En partiell hybrid kommer att ha minimala förbättringar i fråga om drivmedelseffektivitet (kanske en eller två miles per gallon förbättring) och har en elmotor som endast hjälper till vid gasmotor, som aldrig stängs av helt. En full-hybrid kan köras på full elektrisk effekt upp till hastigheter över 40 miles per timme (Ford Fusion Hybrid) och använder den kinetiska energin som frigörs när du bromsa för att ladda batteriet. Detta är den mest bränsleeffektiva slags hybrid.

Test Drive och Inköp Hybrid Vehicle

Precis som alla bilar, varje hybrid har sin egen körstil, interiör utnämningar och känsla för stil. Många människor tycker inte om att annonsera att han kör en hybrid så de plocka modeller som är baserade på vanliga bilar som Ford Fusion, Ford Escape, Lexus RX eller Honda Civic hybrid. Vissa gillar att vara lite mer ute med beslutet så de köper modeller som mycket aerodynamisk Prius eller Insight. Den nya Lexus HS är ett nytt begrepp: fullhybrid lyxbilen är inte baserat på något annat mönster. Som många full hybridbilar få mer än 40 miles per gallon-Insight, Fusion och Prius-det bästa beslutet är att provköra tre olika modeller och se vilken som passar din livsstil bäst inte bara på grund av sin ekonomi utan också dess nytta, körbarhet och personliga preferenser.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra små stadsjeepar 2007
hur du väljer ett bra begagnad bil med förtroende
om att köpa en ny bil
hur man diagnostisera en utbuktning eller spruckit skiva
marknadsvärde kontra grossist
hur man handlar fordonsförsäkringar
hur man säkert köpa en begagnad bil
hur man använder kontanter för clunkers programmet
hur man kan jämföra autos
råd om att köpa en ny bil