hur man väljer en ny bil

hur man väljer en ny bil

Köpa en ny bil kan tyckas enkelt i början, men det finns många överväganden du bör göra innan man beslutar om ett köp. Att köpa en ny bil är en stor investering, och med så många nya bilar på marknaden varje år, försöker välja rätt fordon för dina behov kan vara ganska skrämmande om du inte tar en systematisk strategi för att välja rätt fordon. Göra en checklista innan du kommer till bil parti kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut

Du behöver:. .
Bil guide


1
Fundera på hur mycket pengar du har till förfogande att spendera på en ny bil. Forskning hur mycket du måste betala för försäkring och vad kostnaderna för drift och underhåll av bilen kommer att vara, inte bara prislappen.
2.
Hitta den aktuella bilen, köper guider från tillverkare du är intresserad av, tänka på vilken typ av körning du kommer att göra med bilen-om bilen behöver pågå under lång körsträcka, eller kommer du bara använda den för korta resor. Långa och korta resor betyda olika krav gas körsträcka, särskilt om du kommer att göra innerstaden körning. Om bilen kommer att användas för långa resor, är det viktigt att välja ett fordon som är skön att sitta i under långa perioder. Tänk på lagringsutrymme i bilen: Bestäm hur många passagerare du kommer att ha i bilen, i genomsnitt. Om du har barn, ta dem med dig för att se om de passar i bilen bekvämt.
3.
Leta efter lämpliga lån och finansiering för din nya bil. Närmar sig en bil försäljning samtidigt veta tillgängliga medel kan hjälpa dig att få den bästa möjliga.
4.
Titta på vilka alternativ som finns tillgängliga med bil (audio-spelare, luftkonditionering, säten, inredning och färgalternativ). När du väljer en färg, hålla andrahandsvärde på fordonet i åtanke. Om du gillar en färg som är ganska individuellt, såsom ett ljust rosa eller en off-färgen orange, fundera på vem vill köpa en bil i den färgen. En impopulär färgval kan minska bilens återförsäljning värde, och därmed din förmåga att sälja den.
5.
Ta bilen på en provtur innan du väljer en specifik modell. Titta inuti stammen för att se det finns tillräckligt utrymme för att passa dina syften. Sitt i passagerarsäten och kontrollerar att de är bekväma, om ingen är med dig. Justera säten enligt din kropp och kontrollera att alla reglage inom bekvämt räckhåll. När du kör, få en bra känsla för hantering av bilen. Tänk på säsongens villkor du ska köra i. Tillbringa så mycket tid som du behöver köra bil, inte vara pressad att köpa något innan du är redo
.


Relaterade artiklar


california bil citron lagar
hur man köper begagnad bil utan att bli lurad
hur man köper en begagnad Ford Mustang convertible
guide för att köpa en ny bil
hur man köper en begagnad bil
hur du köper en bil med lite krångel
hur man sparar pengar med kontanter Clunkers bilar programmet
hur man köper en hyrd bil second hand
tips för att få det bästa priset på en ny bil
hur man inspektera begagnade bilar