hur man ser upp fordons vin

hur man ser upp fordons vin

Fordonets identifieringsnummer, som oftast hänvisas till som VIN, kan berätta allt om ett fordon, från år, märke och modell, till ägande och även om det har anmälts stulet. Det finns otaliga anledningar att vilja leta upp en bils VIN, speciellt när man köper en begagnad bil. VIN kan avslöja viktig information, såsom vägmätare kontrollerna, om det är anses en bärgad titel eller om det har haft en snabb förändring i ägandet. Du kan få all denna information genom att beställa ett fordon historia rapport på nätet.

Du behöver:
Internet

Hur man slå upp en fordons VIN


1
Skaffa och skriva ner VIN. . av fordonet som du vill forskning. Om siffrorna inte är lätt tillgängliga, kan du lätt hitta dem. Leta efter en liten metallisk platta stadigt fästa på instrumentpanelen på förarsidan, där den möter vindrutan. På plattan ska vara 17 tecken -. . En kombination av bokstäver och siffror
2
När du har VIN, gå online och gå till carfax. com (Se "Resurser" avsnittet nedan för den hyperlänk). Carfax har blivit den mest populära hemsidan för rapporter fordon historia eftersom det är mycket omfattande.
3.
På carfax. com sida anger fordonets VIN i textrutan läsning "ENTER VIN (tillval). " Var noga med att fordonet matchar det ni vill få en rapport fordon historien. Klicka på den gröna knappen "Fortsätt".
4.
Carfax. com kommer att debitera dig $ 29,99 för ett fordon historia rapport, så har din betalning konto och faktureringsinformation redo när du uppmanas till mottagare rapporten.
5.
Se fordonet historia rapporten. CARFAX kan du visa rapporten på deras hemsida under ditt konto. Från toppen till botten kommer det att visa på den övergripande resultat, ägarskap historia, titel historia och ytterligare historia.

Tips och varningar


 • Om du vill skriva ut rapporten har du två alternativ:
 • 1. Klicka bara på "Skriv ut rapport" kommer du att se på datorns skärm (titta på övre högra sidan av rapporten). Eller bara gå till "Arkiv", bläddra ner till "Skriv ut" och klicka på den.
 • 2. När du får ett e-mail bekräftelse från Carfax kan du klicka på länken som, följ sedan stegen ovan.
 • Carfax Rapporten finns tillgänglig för endast 14 dagar, så se till att du har sparat den innan dess.


 • Relaterade artiklar


  hur man får ett bra pris på en ny bil utan ansikte mot ansikte köpslående
  hur man får en helt gratis vin kontrollera
  hur man kan beräkna betalningar billån & ränta
  Att pruta för en bil
  Vilka är fördelarna av vätgasdrivna fordon?
  hur mycket att spendera på en begagnad bil
  hyra en bil vs att köpa en bil
  första gången bil köper tips
  hur att handla en ny eller begagnad bil med bra finansiering
  hur man köper en stad bil