hur man köper ett fordon från en uthyrningsfirman

hur man köper ett fordon från en uthyrningsfirman

Konventionell visdom säger att det är aldrig en bra idé att köpa en begagnad hyrbil. De flesta människor tror felaktigt dessa bilar är aldrig upprätthålls och att hyresgäster driva dem vårdslöst. Ingenting kunde vara längre från sanningen. Hyrbilar måste bibehållas bättre än de flesta privata fordon, och de flesta bilarna har en banala pendlare typ existens

Du behöver:. .
CARFAX rapport
Mekanisk inspektion.

köpa en hyrbil


1.
Börja med att titta på Internet för biluthyrning organ såsom Hertz, Enterprise eller nationella. Du kan hitta dem med försäljningsställen i ditt område och lära sig vilka fordon de har i lager. Välj 2-3 bilar du är intresserad av att titta på som kommer att fylla dina behov. Det gör dig bättre förberedd när du äntligen går till försäljning partiet.
2.
När du väljer den bil du vill köpa, be att få se en CARFAX rapporten för att se om det har skett olycka skador på bilen eller om den har bärgats. I båda fallen promenad från affären. Det finns gott om bilar till salu, så att inte få ditt hjärta inställt på en specifik bil.
3.
Många uthyrningsfirmor kommer att erbjuda en tre-dagars test köra till människor som överväger att köpa sina bilar. Men om det inte erbjuds, be om det. Du vill se till att bilen är i gott skick och rätt för din livsstil. Även de flesta biluthyrningsfirmor har ASE Certified Mekanik inspektera bilar, men det är en bra idé att ha en egen mekaniker kolla upp det också.
4.
När du besluta om en särskild används hyrbil, fråga vad för slags förlängd garanti medföljer fordonet. Tillverkarna kommer att uppfylla allt som är kvar av fordonet garantin. Fråga hyrbil organet, om det ger en förlängd garanti, och om inte, begära att lägga till minst en 12 month/12, 000 mil förlängd garanti, eftersom det är ganska standard i branschen.
5.

slutade ängslas och tycker om att köra din nya bil. De flesta som hyr bilar skadar inte dem. Och din forskning kan gå långt i att hjälpa att du inte får något av citroner.

Tips och varningar


 • Shoppa runt på mer än ett nummer agentur eller återförsäljare.
 • Efterfrågan en förlängd garanti
 • Efterfrågan en längre provtur
 • Lita på din instinkt om möjliga mekaniska problem
 • hyrbilar är billigare än andra begagnade bilar. Men tänk på att en hyrbil som du har köpt kommer att vara värt mindre när du säljer den. Är mindre än uppriktig om bilen med nästa köpare kommer inte att fungera, antingen Varje CARFAX eller liknande historia rapport kommer avslöja sitt förflutna som en hyra fordon. Så när du har plockat den modell du vill handla på olika hyra försäljning partier eller återförsäljare för att hitta det bästa erbjudandet.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera bilen historia
  hur man beräknar kostnaderna för att äga bil
  hur man förhandlar din Kontant Clunkers affären innan du går till återförsäljaravtalet
  hur man förhandlar bil erbjudanden
  hur köpa en bil för $ 500 eller mindre
  hur man köper en limo
  vad är en hybridbil?
  10 steg till att köpa en ny bil
  tips om att köpa en bil från en återförsäljare
  hur man gör bilen betalning till GMAC online