hur man köper en ny bil billigare

hur man köper en ny bil billigare

Många anser att köpa en ny bil i paritet med att få en rotfyllning. Lyckligtvis finns det sätt att göra köpprocessen nästan smärtfri och se till att du får din nya bil efter det billigaste möjliga pris. Det kommer att ta forskningen på din sida, men när du är beväpnade med fakta och siffror du kommer att kunna köpa en ny bil billigare

Du behöver:.
VIN (fordon Identification Number) från den bil du vill se upp.
Tillgång till Internet.
Tillgång till ägaren eller säljaren av fordonet.


1.
Forskning priser i ditt område så att du kan känna igen en bra affär. Bilpriserna varierar beroende på modell, årstid och plats. Besök webbplatser, t. ex. edmunds. com, som har forum där människor kan rapportera det faktiska priset de har betalat för vissa märken och modeller. Detta kommer att ge dig en utgångspunkt när ett billigt pris.
2.
Skriv ut information att ta med till återförsäljaren. Du kan få faktura priser från webbplatser med Edmunds och Kelley Blue Book. Skriv ut dessa, tillsammans med inlägg i forum notering senaste erbjudanden i ditt område. Detta kommer att ge dig ammunition om en återförsäljare försök att kräva att du söker ett orealistiskt pris.
3.
Hitta det senaste rabatter och incitament på den modell som du handlar. Titta på både konsument-marknadsföring och fabrik till återförsäljare incitament. En återförsäljare kan vara motvilliga att dela hans incitament med dig, men han kan göra så för att clinch en försäljning.
4.
Shop för din bil i slutet av månaden och välj en långsam tid på året för bilförsäljning, om möjligt. Försäljningen människor är ofta släpade att göra sina kvoter eller vinna incitament som månaden lider mot sitt slut. De är ännu mer desperata under långsam perioder, såsom semesterperioden, då få människor är i marknaden för bil. De kommer ofta säljer ett fordon billigare bara för att få säljas. Juli till oktober är också en bra tid om du är villig att köpa den nuvarande modellen år. Detta är den period när handlarna tydlig gammal inventering att bana väg för det kommande året.
5.
Vägra att betala la avgifter. En återförsäljare kan försöka lägga vinst öka avgifterna efter du har kommit överens om ett pris. Edmunds. com säger att moms och fordon registreringsavgifter är legitima. Men dokumentation avgifter är absolut ett sätt att lägga vinst, de kan köra flera hundra dollar i stater där de inte är täckta. Vägra att betala ett alltför dokumentation avgift. Om dealern säger att det krävs enligt lag, låt honom hålla det på kontraktet, men har honom subtrahera det från bilens pris.

Tips och varningar


 • Du kan få en ny bil billigare utan att göra med en säljare genom att handla över Internet. Fastställa ett rimligt pris, då e-post på Internet Manager på olika lokala återförsäljare. Förklara att du söker citat på eller under det angivna priset och att du kommer att köpa din bil från vem gör det bästa anbudet. AOL Autos säger att du sannolikt kommer att få din nya bil billigare eftersom Internet chefen inte på provision som en traditionell säljare.
 • Betala aldrig klistermärke pris för din nya bil. Det enda undantaget från denna regel är för varm säljande, svårt att hitta modeller. Annars bör du förhandla med fakturan priset som din bas.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör kompakta suv jämförelse och hitta din bil
  hur man hittar en billig bil
  hur du söker en bils historia
  hur man undviker en citron bil
  hur man läser Chevrolet VIN-nummer för bakaxelutväxlingar
  hur du anpassar min bil online
  Auto Lease alternativ
  hur du hittar kostnaden för en bil
  hur man bygger en ny bil på nätet
  hur man förhandla med en bilhandlare