hur man köper en begagnad bil billigt

hur man köper en begagnad bil billigt

Att köpa en begagnad bil behöver inte vara en dyr krångel när du vet rätt sätt att gå tillväga

Du behöver:.
Telefon och sunt förnuft
. .


1.
Köpa en begagnad bil är mycket enklare och mycket billigare när du går på det ordentligt. Först måste du kolla priset innan du faktiskt göra inköp. När du tror att du hittat den bil du vill, bara gå in på datorn och leta upp allt på eBay, Craigslist, och alla dina lokala dagstidningar. Jämför sedan priserna med vad du håller på att spendera på bilen du hittat. Också går inte till en återförsäljare för med skatter och allt annat de kastar in som "statister", vind du får betala en sann arm och ett ben. I Chicago egen hand finns det en stad skatt på 10% läggas på fordonet.
2.
Det bästa är att titta på Craigslist och köpa en av därifrån. Det finns också bilar listade på Yahoo där du kan hitta lokala säljare. Ta din tid och inte ha bråttom. Tålamod lönar sig alltid.
3.
Skicka inte förälska sig i en viss bil tills du har checkat ut priser på andra liknande bilar i området. Kom ihåg att de gjorde hundratusentals bilar exakt samma märke och modell. Det bör aldrig vara ett "måste ha bil!". När du har hittat bilen, ta den till en lokal mekaniker och betala honom $ 50. 00 till kolla de viktigaste komponenterna. Vi ses på vägen! Av John Carcerano


Relaterade artiklar


hur man välja mellan en golfbil och en stadsdel elbil (NEV)
hur man köper en begagnad Mazda RX7
är Volvos bra bilar?
hur man köper används flytta lastbilar
hur man kan jämföra miljöbilar
Hur får man en affär på en ny bil
hur man kan jämföra GM vs ford
hur man hittar en bil faktura
om Edmunds bil guide blå bok
hur man köper en ny bil på nätet