hur man får finansiering för en bil som någon annan äger

hur man får finansiering för en bil som någon annan äger

Köpa en bil från en återförsäljare är snabb och bekväm. De flesta återförsäljare är one-stop shops, de hanterar allt från pappersarbete till finansiering. När du köper en bil från en privat säljare, måste man dock ta några extra steg för att finansiera köp

Du behöver:.
Fordonsinformation


1
. .
samla in data en långivare måste fylla i en auto lån. En köpebrevet är att föredra, men om du inte har en, skriv ner VIN (Vehicle Identification Number), exakt mätarställning och några extra tillval eller utrustning på fordonet.
2.
Besök din bank och fråga om finansieringen. Fyll i en kreditansökan och förse representationsorganet med fordonet information. Företrädaren kommer att köra kredit-filen för att avgöra om du uppfyller kraven för en auto lån. De kommer även kontrollera fordonets värde att se till att belopp som finansieras är i linje med bokfört värde.
3.
Möt säljaren din bank när lånet är godkänt . Säljaren måste få titeln på fordonet. Om säljaren fortfarande skyldig pengar på fordonet ska denne behöver tala med lienholder att kontrollera payoff instruktioner.
4.
Slutföra transaktionen. Skriv i lånehandlingar, titel och varje annan stat pappersarbete som krävs. Den bank eller kredit unionen kommer att hantera registrering för dig (de kommer att placera en kvarstad på titeln). I de flesta fall kommer de att ge dig en tillfällig skylt tills din registreringsskylt anländer.

Tips och varningar


 • Om du har problem att få en auto lån godkänd på din bank eller kredit unionen, överväga andra alternativ, såsom ett finansbolag. Dessutom har flera online auto långivare ge "blank check" auto lån som du kan använda när de köper ett fordon från en privat säljare. Långivare som Capital One Auto Finance och E-Loan delta närvarande.


 • Relaterade artiklar


  hur man förbereder en bil för transport
  Golf R32 vs Mazda 3 mps
  hur man får det bästa priset på en ny bil
  hur man hittar online auto auktioner
  hur man förhandlar bil erbjudanden
  hur man kan spara pengar på din bil
  10 skäl till varför hybridbilar är bra
  steg för beräkning miles per gallon
  hur man hittar en jeep återförsäljaravtal
  Prius hybrid cell ersättning information