hur man bygger en ny bil som du vill ha det

hur man bygger en ny bil som du vill ha det

Om du är missnöjd med alternativet paket eller färger som finns på din närmaste bilhandlare, finns det ingen anledning att köra över hela landet att hitta det du letar efter. Tillverkare erbjuder alternativet att bygga fordon som du vill ha på nätet. När du vilka alternativ du vill kan du ta informationen till din lokala återförsäljare för hjälp

Gör dina val

<. br> 1.
Besök tillverkarens webbplats för fordonet som intresserar dig. Leta efter en med titeln flik "Build Your Own" eller "Bygg ett fordon. "
2.
Välj din modell och kropp stil. Vissa fordon finns tillgängliga i flera olika konfigurationer, t. ex. sedan, kupé, cabriolet eller hatchback. Andra bara finns i en enda kropp stil konfiguration.
3.
Välj din trim nivå. Granska grundläggande tillägg för varje trim nivå. Om du vill ha lyx som läder eller en taklucka, behöver du oftast vara skyldig att steget upp till en högre trim nivå. Ibland dessa typer av optioner buntas ihop som ett paket.
4.
Visa och välja tillgängliga alternativ för trim nivå du valt. Några vanliga alternativ som är tillgängliga satellitradio, DVD-spelare, navigationssystem och uppgraderade stereoanläggningar. Priset för add-on kommer att listas.
5.
Välj din yttre och inre färger. Vissa fordon finns i begränsade inre-yttre konfigurationer, andra har flera färgalternativ
6
Granska artiklar för noggrannhet, sedan skriva ut sammanfattningen eller specifikationen blad. . . Ta med arket till din lokala återförsäljare för just det varumärket. .
7
Fråga försäljaren om de har exakt fordon du vill ha i lager, om de inte får de att kunna hitta en för dig vid en annan återförsäljare. Om de inte kan hitta en, kan alla återförsäljare anpassad ordning bilen för dig.

Tips och varningar


 • Beställning av fordon i allmänhet tar ett par månader, beroende på var modellen bygger (som byggts i USA anländer snabbare). I flesta fall kommer du behöva köpa av bilen innan beställning, eller åtminstone betalar en betydande deposition. Det deponerade beloppet kommer att bero på återförsäljarens politik.


 • Relaterade artiklar


  hur man handlar fordonsförsäkringar
  köpa bil kontra leasing
  var man kan hitta information om en bils garanti
  hur man köper en begagnad eller ny bil från en konkurs bilföretag som du äger
  hur man köper en Hummer limo
  ställen att hitta begagnade bilar
  hur man köper en ny bil med ett leasingavtal
  hur man hittar bärga bilar till salu
  hur man köper en bil på en köp-här-betal-här mycket
  hur man beräknar ett leasingavtal kostnad