hur du köper ett fordon på rätt sätt

hur du köper ett fordon på rätt sätt

Jag kommer att lära dig hur man inte ska förlora tusentals dollar på en bilfirma. Jag har varit i branschen i 13 år och älskar att hjälpa människor att köpa bilar på rätt sätt. Varje artikel jag läst om detta ämne har aldrig de små detaljerna som räknas

Du behöver:. .
Förmåga att göra forskning
.


1.
Forskning vad du vill och behöver för din nästa bil. Vad du behöver är lite viktigare. Du kanske vill kolla på nätet inventeringen så du vet vad återförsäljaren har i lager och få beståndet nummer till det om det är utsänd. Du kan också kontakta återförsäljaren för att se om den finns kvar. Detta bara kommer att spara tid på generalagenten. Tänk på vad som finns i din budget till ett pris och betalning. Använd en online-betalning kalkylator för att räkna ut betalningar. Kolla vad din handel med är värt på den lägre delen till high end om du har en. Gör samma sak för det nya fordonet även om det är en Begagnad bil. Nya bara be för fakturan.
2.
Nu, off till återförsäljaravtalet att provköra. När du drar i dig behöver inte dölja din handel om du har en. Vissa människor kommer att göra det och det inte göra någon skillnad. Din bil är fortfarande kommer att vara värt vad det är värt. Nu en säljare möter dig någon gång. Var snäll mot honom han är bara försöker göra leva som resten av oss men inte behandla någon som är påträngande och otrevlig. Bara säg att du såg en bil online och berätta för honom beståndet nummer och säg att du vill provköra. Var inte rädd att ta det för en bra enhet. Se till att det känns bra för dig. Om du upptäcker något med det att du inte gillar, säger försäljaren och se om han är villig att ta hand om det och de borde. Om det är en Begagnad bil be att ta den till din mekaniker. Det kommer att kosta ca $ 100 att göra det om du inte känner någon.
3.
Nu är det dags att sitta och förhandla med försäljaren om priset och handeln. Om det är en ny bil bara be för att se fakturan och hur mycket över kommer de att sälja bilen till dig för. ($ 500 över fakturan är mer än rättvist för dem). Håll ion ihåg att återförsäljaren inte bara ställer $ 500, de gör också vad de kallar "förhalningsrättigheter" som är mer vinst. Om det är en pre ägs detta kan vara lite mer besvärlig. Många återförsäljare märka upp bilar från $ 2. 000-5. 000 ibland mer. Så du kommer att vilja veta försäljningspriset och vad som i branschen är värt. Med handeln du vill ha en hård nummer som ringer (ACV) faktiska Cash Value ". Vissa återförsäljare kommer att visa en handel bidrag som tar vinsten från toppen och sätter det i handeln. Det gör det ser ut som du får mer för din handel. Du vill arbeta affären grossist till grossist. Du kan alltid be att få se auktionen blad om det kom in från auktionen men de kan inte visa dig det. $ 1000-2000 Vinst är mer än rättvist för en Begagnad bil.
4.
Nästa skulle vara finansiering. Kolla din egen bank priser så att du inte gå i blind. veta vad din kredit värdering är och vad billigt du kvalificerar sig för och även den kurs för året på bilen eftersom de inte förändras med åldern på bilen. Återförsäljare får märka upp sina satser med så mycket som 2,50 poäng för att tjäna extra pengar. Ta reda på vad de kallar "köpkurs" är. Det är vad banken ger återförsäljaren för en kurs. För garanti's som säljs ut av finansutskottet kontoret inte betalar mer än några hundra dollar över kostnaderna. Det är där återförsäljare kommer att göra på $ 1000 eller mer på dig. Var inte rädd för att ge ett par hundra över på garantitiden kommer ekonomichef ta det i stället för ingenting. Se upp för andra arvoden att de skulle försöka att glida in där. Om deras är en payoff på din handel kommer det att sättas in i nya lån eftersom du fortfarande är skyldig att pengar till exempel, (Pris-Handel + payoff + skatter och avgifter=Den totala mängden) att du förstår de avtal du signerar och göra Se till att ekonomichef förklarar dem alla i detalj.

tips och varningar


 • inte tvingas in i något du inte vill göra.
 • dina läxor.
 • ställa frågor.
 • Titta priser.
 • Titta priser.
 • Titta återförsäljaren.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en Ford F250 F350 super 7.3l dieseldrivna
  hur man väljer en begagnad bil
  hur man köper fordon armé överskott
  förklaring av en bil inbyte
  hur man hittar en begagnad eller ny bil nära dig utan att lämna bekvämligheten av ditt eget hem
  hur man köper dig en begagnad bil
  Hur får man en affär på en bil
  hur man skaffar ett fordon titel
  förklaring av en återförsäljare faktura
  om gemensamma elektriska problem i bilar