hur GSA auktioner fordonsparkprogrammet

hur GSA auktioner fordonsparkprogrammet

Spara 20 och 40% av begagnade bilar genom att köpa dem från GSA fordonsparkprogrammet Auktioner som händer året runt, och bäst av alla fordon har garanterat underhåll och bara en annan ägare
1.
Att vara berättigad att köpa en GSA fordonsparkprogrammet Du måste vara godkänd förare, och minst 18 år gammal. Men om du är en GSA anställda och medlemmar av den närmaste hushållen är förbjudet att köpa till en GSA Fleet försäljning.
2.
vill registrera dig för auktionen allt du behöver göra är att gå på dagen för inspektionerna (när du kan kontrollera om allt fungerar) eller dagen av fordonet auktionen och registrera dig för en budgivare nummer. Registrering är gratis.
3.
GSA Fleet kommer att sälja omkring 35. 000 bilar under 2010. De flesta fordon kommer att auktioneras ut mellan april-september, men auktioner kommer att fortsätta under hela året.
4.
Auktioner accepterar kontanter, kreditkort, postväxlar, Credit Union postväxlar, resecheckar, post-eller kommersiell postanvisningar, och väl godkänt federala, delstatliga eller checkar i lokal regering. Personliga och affärsmässiga kontrollerna kan accepteras men endast med en bankgaranti Se bara till att se till att det kommer att accepteras.
5.
Ta reda på när ett fordon auktioner kommer vara nära dig gå att http://autoauctions. gsa. gov/autoauctions/home. seam och klicka på fliken Kalender överst på sidan. Du kan också söka efter ett specifikt fordon genom att hitta bilen fliken högst upp bredvid fliken Kalender.


Relaterade artiklar


Grand Cherokee Laredo vs begränsad
Hur får man en återförsäljare faktura
hur man kan jämföra hybrid bilar
nackdelarna med elbilar
hur pris en begagnad bil
hur man kan kontrollera tidigare auto information
hur man köper en ny 50cc skoter med rätt information
hur man plocka ut en begagnad bil
hur man kan jämföra bilmodeller och priser
how till en hel del på en bil