Hur man köper den bästa certifierade begagnade fordon

Hur man köper den bästa certifierade begagnade fordon

En certifierad begagnad bil är ett begagnat fordon som passerat en rigorös inspektion från tillverkaren och som en följd kommer med en förlängning av garantin. Bästa Begagnat fordon, CPOs för korta, är vanligen prissatta högre än andra begagnade bilar eftersom de kan ha haft nya däck eller bromsklossar installeras om fordonet behövde dem. Om du vill veta de exakta detaljerna om vad en viss tillverkares CPO-program täcker, kolla sin officiella webbplats

Du behöver:.
Använda guiden bilpriserna


1.
Bestäm vad fordon du vill ha: SUV, minivan, sedan, crossover, suv eller sportbil. Provkör tre liknande modeller för att avgöra vilken som är bäst för dig. Till exempel, om du vill ha en kombi, provköra en Honda Accord, Toyota Camry och Nissan Altima. Kontrollera med en tillförlitlighet guide som Consumer Reports eller Edmunds. com att vara säker på att ingen av de tre modellerna har några problem med tillförlitligheten.
2.
Titta i Certified Pre-program som ägs av tillverkarna har att erbjuda. Även om vissa erbjuder olika nivåer av täckning, program inkluderar i allmänhet en grundlig multipoint kontrollen och en 1-till 3-årig förlängning av begränsade garantin.
3.
Läs allt det finstilta om certifierade begagnade kontrakt. Det bästa stället att hitta denna information på tillverkarens webbplats. Leta efter hur länge utökad garanti varar och vilken typ av delar den omfattar. Många gånger garantin endast omfattar Powertrain frågor, vilket i huvudsak innebär alla oljiga delar i motor och transmission. Denna information kommer också att låta dig veta om tillverkaren kommer att ersätta bromsbelägg eller däck om de är mer än hälften slitna. Denna tjänst blir mer och mer vanligt i CPO branschen.
4.
Sök på tillverkarens webbplats för att hitta modeller i ditt område. Säg att du letar efter en BMW 328i sedan i svart. Du kan mata in den i BMW webbsida för att se om någon återförsäljare i ditt område har det i ett certifierat begagnad bil.
5.
Ring i förväg för att prata med en ekonomichef om växelkurserna och specialerbjudanden. Även om din CPO modell kan vara på den övre delen av tack andrahandsvärde på dess tillstånd, extra garantiperioden, kontrollera Kelley Blue Book värde så att du inte kan bli överladdade. Du kan även använda denna information som en förhandlingsredskap.

Tips och varningar


 • Fråga återförsäljare för en Carfax fordon historia rapport att säkerställa att din certifierade begagnade Fordonet har inte varit i en olycka eller är en bärgning fordon. De flesta CPO-program garantera att de har checkat ut fordonet du vill, men ta en titt på det själv.


 • Relaterade artiklar


  kan du handla i en leasad bil?
  hur man beräknar kostnaderna för att äga bil
  hur man köper en fast Honda Civic
  Var kan jag få helt gratis bil historia?
  hur platsen en citron på en bil
  bra begagnade bilar att köpa
  hur man läser en bils VIN-nummer
  hur man plocka ut en begagnad bil
  Hur konvertera en pengar faktor till en ränta
  BMW 320i problem