vad är billiga terrängförhållanden bilar?

vad är billiga terrängförhållanden bilar?

Det finns mycket få arenor inom motorsporten där en 900 $ bil kunde lika gärna ta hem guldet som ett $ 9,000 bil, varför Off-Road eller Rally Racing är den sista bastionen av sann "visp" racerbilar. Välja rätt plattform är viktigt, men det finns gott om inspiration att tas om du vet var du ska leta

kriterier.

När du letar efter en begagnad bra rallybil, "snabbt" bör vara långt efter "tuff", "fixa-kunna" och "ljus". Du kan utnyttja bilens styrkor och dina egna talanger utan att bilen går sönder eller krascha, och detta kommer att ge mycket snabbare lap-tider än linjär hastighet.

70 Ford Escort

Dessa dvärghöns vikt visparna har älskling åkare budget rally hela världen i årtionden. Vad de saknar i alla ut hastighet som de mer än kompensera för tillförlitlighet och enkelhet.

Datsun 510

på $ 500 per 202C det är tufft att hitta en mer tillförlitlig bakhjulsdriven lätta lika vördas som Datsun (Nissan) 510. Rallyt-besatt svenska har propagerat för dessa bilar i decennier.

Mazda Miata

Mazda Miata gör en anständig rallybil i $ 1000 + arena med 2009.

1980 Ford Crown Victoria

Dessa fullformat jättar är långt ifrån ljus lager konfiguration, men kan lyftas ner till 2 /3 är deras lager i vikt med förnuftig användning av en sawz alla och kofot. Korta av en lastbil, hittar du inte en starkare chassi för pengarna.


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad bil från en uthyrningsfirman
hur man köper en bil
hur man köper stulet gods lagligt
hur man hittar en offentlig auto auktion
hur ta reda på hur mycket moms en skyldig på en bil
hur man söker efter billiga begagnade bilar
historia av bilen VIN
om begagnad bil värden
hur man kan kontrollera bilen historia
hur man förhandlar köpa en bil