som skyddar citron lag?

som skyddar citron lag?

Termen citron ges till en bil som har fel som påverkar användningen eller fordonets säkerhet, enligt CarLemon. com. Citron lagar finns för att skydda konsumenterna från bilhandlare som medvetet säljer defekta bilar

typer av lagar

Trots att deras funktioner är desamma, finns både federala och delstatliga lagar citron. Dessa lagar definierar både vad en citron är och hur återförsäljarna straffas för att sälja bilarna.

Definition

Den federala citron lag definierar en citron som ett fordon som kräver 3-4 reparationer för samma fel eller sex till åtta reparationer under garantiperioden att fordonet är tryggad genom generalagenten.

Funktioner

För att få skydd enligt citron lagar, måste du hålla fast dokumentation om dina reparationer, såsom kvitton på underhåll och fakturor denna stat vad som gjordes till bilen.

Inlämning en skadeanmälan

Processen för att lämna in en citron lag fordran varierar från delstat till delstat. Om du tror att du har köpt en citron, kontakta en advokat för information om hur du gör.

Överväganden

citron lag skyddar inte du bara om du inte gillar din nya bil eller om du var fel för felet på grund av vårdslöshet eller avsiktliga skador.


Relaterade artiklar


gas körsträcka bedömningar av bilar & SUV
hur man köper en bil på ebay
hur man får det bästa priset på ett nytt fordon
hur man hittar en begagnad lastbil
hur man kan slå de bilhandlare
hur man hittar en begagnad bil inom din kyrka
hur man om de många fördelarna med samåkning
bilförsäljare tips & tricks
hur man köper en begagnad bil från en privat fest
Hur fungerar Edmunds bil guide blå bok arbete?