offentlig information om fordonsposter

offentlig information om fordonsposter

Innan du köper en begagnad bil, kör ett fordon historia kontrollera om bilen har haft några allvarliga olyckor, översvämningar skada, eller en lång historia av service reparationer. Använd den unika Vehicle Identification Number för att köra en rapport fordon historia genom en sådan tjänst som CARFAX eller AutoCheck

Bakgrund

Sedan årsmodell 1981 har National Highway Traffic Safety Administration krävs biltillverkarna för att markera varje fordon med en 17-tecken Vehicle Identification Number (VIN).

fordon Historia rapport

Med detta VIN har du tillgång till ett fordon rekord av service reparationer, olyckor skada, antal ägare, strukturell ram skador, och även information om huruvida vägmätaren har manipulerats.

avdelning Tvätt bedrägeribekämpning

Om ett fordon förstörs eller betraktas som "var" (om kostnaderna för reparationer skulle vara ungefär 75 procent av fordonets värde), bilen är märkt med ett "bärgning titel. "A" titel-tvätt "bluff innebär ombyggnad av ett fordon och flytta den till en annan stat om bärgning varumärket inte återspeglas. Kan emellertid potentiella bilköpare köra en rapport fordon för att se om fordonet har förklarats en total förlust av en försäkringsbolag.

Citroner

Om ett fordon hade stora brister och var returneras till tillverkaren, är fordonets historia rapporten visar att fordonet var stämplad som "citron" av staten Institutionen för motorfordon.

Hur man kontrollerar ett fordons Historia

CARFAX och Experian s AutoCheck är två tjänster som ger ett komplett fordon historia mot en avgift. De flesta statliga motorfordon avdelningar kan du använda en VIN att spåra ett fordon titel historia. Vissa bilhandlare tillhandahåller fordonet historia utan kostnad för köparen.


Relaterade artiklar


hur man välja mellan gas eller el golfbil
hur man köper en riktigt billig "visp" bil
hur man kan kontrollera en bils olycka historia
hur man kan undvika en citron när man köper en bil
Hur börjar ett nytt arbete miljöbilspremien?
hur man köper en fast Honda Civic
hur man kan spara tusentals på din nästa bil köp
Hur får man en gratis bil eller få betalt $ 400 per månad att köra
hur man identifierar en bil från sin registrering
ska jag köpa eller leasa en bil?