hur som ska läggas till ett fordon titel

hur som ska läggas till ett fordon titel

Lägga till namn på ett fordon titel är vanligtvis ett enkelt förfarande som kräver en måttlig mängd pappersarbete och undertecknandet av andra ägaren till bilen. Men lagar skiljer sig från staten, så det är viktigt att ta reda på den exakta regler där du bor. Troligtvis kommer det hela proceduren kräver bara några minuters arbete, även om du kan få vänta flera veckor på en ny avdelning som skall utfärdas

Du behöver:.
Gamla titel

.
1.
Kontakta din lokala motorfordon (DMV) att kontrollera den exakta förfarandet i ditt tillstånd. Det kan vara så enkelt som att helt enkelt signera baksidan av titel med ytterligare namn, eller begära mer ansträngning. Connecticut, till exempel, har en enkel process som innebär att lägga undertecknande och fylla i ett nytt formulär.
2.
Få tillstånd från lienholder att övergången från en ägare till gemensamt ägande om pengar är fortfarande skyldig på fordonet. Den lienholder har ofta förbehållet att refinansiera lån i denna situation.
3.
Fråga om ytterligare pappersarbete du kanske måste fylla i för att slutföra processen när du har undertecknat på baksidan av titel. Det är vanligtvis nödvändigt för de andra ägaren att underteckna titeln också.
4.
Ordna så att din bilförsäkring dokument uppdateras för att stämma överens med namnet på titeln. Till exempel är det här steget krävs i Nevada, där namnen måste matcha eller DMV kommer inte att behandla förfrågan.
5.
Betala alla nödvändiga avgifter, oftast inklusive avgifter för en ny titel och nya registreringsbevis. New York, till exempel, kräver en helt ny registrering för att lägga till ett namn till en titel, inklusive alla namn, plåt och registreringsavgifter.

tips och varningar


 • beroende på läget och storleken av ansökningar behandlas, kan din titel anländer i dagar, men mer troligt veckor. Dock kommer alla juridiska rättigheter som följer med ditt namn på titeln nästan alltid beviljas så snart pappersarbete ges till Institutionen för motorfordon.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en kupong för Kontant Clunkers program
  lastbil köpa tips
  Hur får man en ny bil utan kredit
  hur man köper en begagnad bil: tre quick and dirty förslag
  leasing alternativ på nya bilar
  hur man köper en ny bil på nätet
  hur man beräknar en bil leasingavtal
  hur man kan undvika att bli lurade när de köper en bil
  auto lån tips
  hur man hittar en vagn Toyota station