hur man sparar pengar på en bil genom att betala kontant

hur man sparar pengar på en bil genom att betala kontant

Många personer har räkningar att betala, livsmedel att köpa, och jobb som kan eller inte kan vara helt stabil. Varför lägga till i finansiell stress genom att ta ut ett stort lån för en bil? I detta samhälle, pengar inte bara att innebära en enorm mängd energi, men det kan också hjälpa dig att få en bättre affär på en bil. Istället betalar varje månad på ett stort lån, betala ett lägre pris på en gång genom att använda magi fysiska kontanter. Här är några tips för att använda riktiga pengar för att köpa en bil till ett lägre pris

Du behöver:.
Tillräckligt med kontanter för att betala för bilen och andra avgifter.
Tålamod.
Viljestyrka.
Hemtelefon och /eller mobiltelefon.
Dator och /eller kunniga mekaniker.


1.
Bestäm vilken typ av bil du vill och börja spara pengar. Till exempel, om du vill köpa en ny bil då du kommer att behöva spara mer pengar än du skulle göra om du köper en begagnad bil.
2.
Ta ut pengar du behöver från banken. Medan kontrollerna är säkrare och lättare att bära, säljare är mer benägna att svara och ta dig på allvar med kontanter i handen.
3.
Sök varje återförsäljare för bilen du önskar. Om en säljare kontakt med dig på förklara för dem att du letar efter en bil inom en viss prisklass och att du skulle vara mer än villiga att betala kontant. Också, börja med ett lägre pris än du ursprungligen skulle betala för en bil, eftersom försäljarna är kända för att försöka tvinga potentiella konsumenter att köpa en dyrare bil.
4.
Testa bilar som erbjuds och undersöka dem från stötfångare till stötfångare. Om möjligt, har en mekaniker titta över bilen för att berätta om det är något fel med det. Till exempel, om du erbjuds en begagnad skåpbil för $ 1,500, kanske du vill titta närmare på bilen att se till att du inte får en dålig affär.
5.
Förhandla med återförsäljare. Om det behövs, dra ut ett par tusen dollar för att låta dem veta att du menar allvar. Säljare är kända för att försöka sälja bilar till högre priser, så var inte rädd för att förhandla om ett lägre pris. Dessutom, låt inte säljarna vet att du har mer pengar än din ursprungliga uttalande i steg 3.
6.
Ge säljarna ditt telefonnummer och promenad från partiet. På så sätt ger den både du och återförsäljare tid att tänka på erbjudanden. Medan du omprövar oavsett om bilarna du såg var värt priset, är säljare på återförsäljarna överväger huruvida de ska sänka priset för att få kontant betalning. Ge återförsäljarna mellan tre dagar och en hel vecka för att kontakta dig en gång mer om potentiellt sänka det ursprungliga priset.
7.
fatta ett slutligt beslut om vilken bil att köpa och gå till generalagenten. Dubbelkolla så att du har tillräckligt med pengar för att täcka inte bara kostnaden för bilen, men några ytterligare avgifter också.
8.
Analysera bilen ännu en gång för att vara säker att det är värt priset. Detta innebär, ta ut den för en annan provköra och undersöka den från stötfångare mot stötfångare.
9.
Betala återförsäljaravtalet i sin helhet med kontanter och kör iväg i bilen.

tips och varningar


 • Om du har några vänner som mekanik eller vet om bilar, ta dem med dig när du är shopping för en bil.
 • Stand Your Ground i fråga om prissättning. Till exempel om du säger ett återförsäljaravtal du bara har $ 5. 000 till spendera på en bil då är det bättre att ligga kvar på $ 5. 000 i stället för vacklande.
 • Forskning det sanna värdet av bilen genom så många trovärdiga, källor på nätet som möjligt.
 • Säljare är oftast mycket erfarna när det gäller försäljning taktik. Även om de agerar mycket vänliga, kom ihåg att de arbetar och deras huvudsakliga prioritering är att sälja dig en bil.
 • vara mycket, mycket försiktig när du bär stora summor pengar. Kontanter kan vara ett mycket kraftfullt verktyg för förhandlingar, men se till att det säkert är säkrad för att undvika stöld.
 • Spendera inte mer pengar än du har råd. Om du måste välja mellan att köpa en $ 10. 000 bil och betala din elräkning och hyra, så du kanske vill vänta tills du kan spara tillräckligt med pengar för att köpa bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar en begagnad hybridbil
  hur man förhandlar bilpriser med en privat ägare
  naturgas kontra fossila bränslen drivna bilar
  Hur du tar en bil tillbaka till återförsäljaravtalet
  hur man skall avgöra vad som är den billigaste nya bilen på marknaden
  hur man köper en begagnad lastbil
  hur du köper en begagnad bil genom att bedöma dina behov
  hur man kan kontrollera en begagnad bil
  hur man får nya tips bilköp
  bra begagnade bilar att köpa