hur man provköra en bil innan du köper

hur man provköra en bil innan du köper

Vi vet alla att innan de köper en bil, måste vi först veta vilken typ av bil vi vill, att göra det, vi måste göra en grundlig forskning på nätet, kolla internet anslagstavlor, läsa tidningen listor, etc. vi måste också jämföra priser så vi har en uppfattning om vad som är den nedersta raden pris vi kan acceptera. Självklart behöver vi också titta på vår ekonomiska situation och se till att det är en bil vi faktiskt har råd med, antingen genom finansiering eller betala med kontanter för att undvika dyra finansieringskostnader. Nu har alla forskningsinsatser gjorts, du har identifierat den återförsäljare som har den bil du vill, chef dig till återförsäljaren för en provtur i bilen. Kontrollera att du följer dessa steg i din provköra

Du behöver:. .
Lite kunskap om begagnade bilar


1
Först ta med sig. dina familjemedlemmar, speciellt din make.

Det finns en stor chans att dina familjemedlemmar, speciellt din make kan köra den här bilen då och då, så det är viktigt att inte bara dig utan även alla i familjen är bekväm med färg, utseende och känsla på den bil du är provkörning.
2.
andra, ta din tid att göra provkörningen.

Ha inte bråttom. Se till att prova olika väg villkor, eftersom du med all sannolikhet köra den här bilen i olika vägförhållanden, uppåt, skarpa svängar, etc.
3.
Third, ta hänsyn till framtida familj förändringar.

Kommer du förvänta dig en bebis nästa år? Kommer barnen gå på college nästa år? Börjar du en kärlek med Golf utflykter? Vad sägs om fisketurer i planen? Jakt med kompisar? Se till att du kontrollerar sittplatser och pop up stammarna för att se om den har plats för din framtida behov.
4.
fjärde prova på allt inne i bilen.

Detta omfattar radio, CD-spelare, GPS-utrustning, flytta stolen fram och tillbaka, tryck på knapparna för intern kontroll, se till att du är bekväm med allt innan du sätter dig ner för att diskutera det slutgiltiga priset med bilhandlare.


Relaterade artiklar


Hur får man en hel del på en bil
hur man kan jämföra bilmodeller och priser
hur man beräknar en återförsäljare faktura
hur man ska finansiera en ny bil
vad är Nada blå boken?
hur man hittar billiga begagnade bilar
hur man får det bästa priset på en ny bil
ford personbilar, lastbilar och stadsjeepar
hur man köper en begagnad bil
Så lägger du en bil annons