hur man köper en bil på en köp-här-betal-här mycket

hur man köper en bil på en köp-här-betal-här mycket

Lär dig att göra en bra affär ni kommer inte ångra en köpa här betalar här mycket
1
. Besök mer än ett parti och ta ett litet anteckningsblock med dig. Du kan oftast hitta flera köpa här betalar här mycket i ditt område. Besök dem alla och få en känsla för de människor som arbetar där. Den första, och bästa, det som jag kan säga är att du inte känner dig bekväm i dörren . . . du kommer inte känna sig bekväm i bilen. De flesta partier är mycket små verksamheter. De består av en till tre säljare och eventuellt en mekaniker. Det bör inte vara svårt att få en känsla för den övergripande verksamheten och fatta beslut om väder eller du inte känner dig bekväm där.
2.
Ta anteckningar. Använd en ny sida vid varje återförsäljaravtal och lista alla de bilar som du är intresserad Glöm inte att lämna utrymme mellan att göra några anteckningar som du går. Du kommer att vara bearbetning tilldela av information innan du gör din slutgiltiga beslutet så var noggrann. Det finns tre frågor du måste ställa och noterar vid varje återförsäljare. 1) Vilka är villkoren för deras BHPH-det vanligaste sättet att göra det (även om varje parti får något) är att samla in hälften av försäljningspriset från kunden, och sedan arbeta fram en avbetalningsplan (vanligen varannan vecka ) för resten. Se till att villkoren passar dig. Se om de är överlåtbara, om de inte gör det. 2) Vilken typ av garanti (om någon) medföljer fordonet. De flesta varor kommer att erbjuda någon typ av kortsiktiga garanti (30-90 dagar) tillsammans med möjlighet att köpa en förlängd garanti. 3) Ta reda på om de garantier inspektion. 4) Fråga om de kommer att låta dig ta bilen till din egen mekaniker. Om svaret är nej än som lämnar partiet och kasta detta blad bort . . . du har officiellt ingen chans att få en bra erfarenhet.
3.
bearbetar informationen. Börja med kvaliteter generalagenten. Detta är viktigt eftersom, medan återförsäljarna få ny inventering hela tiden, kan inventeringen inte ändra folk och bestämmelser som du måste ta itu med för att köpa det. Om du inte är bekväm med att prata till folket på partiets då köper inte där. Utsätt dig inte i en dålig ekonomisk situation om villkoren för deras BHPH program inte passar din månadsbudget. Om du inte är bra under huven och de antingen inte har, eller kommer inte erbjuda en garanti då är chansen att du ställer dig upp för en dålig upplevelse. Och slutligen, om de inte kommer att låta dig ta fordonet till en mekaniker än det tar inte en raketforskare för att lista ut varför du inte ska överväga att köpa där. När du har minskat ner listan över platser som du känner dig bekväm att göra affärer med hårt arbete är över. Allt du behöver göra är att gå igenom din lista av fordon och se vilken som passar dig bäst!

Tips och varningar


 • Som alltid första intrycket är vanligtvis att korrigera . . . om folket på detta parti vidrig och påträngande de alltid kommer att vara på det sättet
 • En begagnad bil är just detta. . . vissa förväntningar måste avstått när man tittar på begagnade bilar. Det finns ingen begagnad bil fabriken så tillåt dig att överväga alternativ som du kanske inte har om du tittar på nya bilar. Om du inte du kommer att köra dig och säljare, galna.
 • Alla bilar, även nya, kan ha problem. Let's face it . . . en bil är inget annat än en gigantisk bit metall som består av tusentals mindre, flytta, metallbitar. Saker kan, och kommer, gå fel så se till att det klart framgår vem som har ansvaret blir det när du lämnar partiet. Om du med bil "som det är" än det är på dig!


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra bil Funktioner och priser
  hur du köper en begagnad bil genom att bedöma dina behov
  Hur du tar en bil tillbaka till återförsäljaravtalet
  var man kan köpa en begagnad van ford Aerostar
  Tips för att köpa en begagnad bil på auktion
  hur man sluta betala för ett Auto Lease
  hur man får $ 500 när du köper en Ford, Lincoln, eller kvicksilver fordon
  Skillnaden mellan automatiska och manuella transmissioner
  hur man handlar den bästa på en ny bil
  Bilen titel process