hur man köper en begagnad bil och köra den med förtroende

hur man köper en begagnad bil och köra den med förtroende

Vi är alla kör begagnade bilar, det är bara en fråga om hur används. Den enda nya bilar fortfarande sitter på bilen partiet, alla de övriga som används. Är en två år gammal bil billigare än en ny? Visst. Är en tvåårig bil lika bra som en ny? Inte riktigt, men nästan. Om du köpt en ny bil för två år sedan, är det fortfarande en bra bil? Det är antagligen. Om du inte har en bil, och du såg dina två år gammal bil på en bil mycket, skulle du köpa det? Du skulle förmodligen. Och du skulle betala flera tusen dollar mindre för det. Begagnade bilar är en bra affär.

Du behöver:. .
lite kunskap om begagnade bilar


1
Det finns massor av bra begagnade bilar på marknaden. Att köpa en bra begagnad bil finns mycket som att köpa ett par bra skor som används, måste du shoppa runt. Håll dig borta från både använda skor och begagnade bilar med hög körsträcka. En ett år gammal bil med cirka 15. 000 kilometer är bara om genomsnittet. Detta belopp av körsträcka bör inte påverka prestanda. En två år gammal bil med runt 30. 000 miles bör utföra nästan lika bra. Varje bil med mer körsträcka bör inte betraktas som om du inte är på en stram budget. I detta fall finns det fortfarande några fina äldre begagnade bilar som kan köpas och backas upp med en ytterligare garanti.
2.
Flesta nya bilar levereras med tre år och 36. 000 mil garanti. När du letar efter en begagnad bra bil att försöka hålla sig inom den givna tidsramen. Om du köper en begagnad bil från en återförsäljare eller en individ, kommer det senare kommer i allmänhet med mindre krångel och försäljningspriset kommer mest alltid mindre än ett återförsäljaravtal. Den enskilde inte kan erbjuda en garanti om inte bilen fortfarande omfattas. Återförsäljare erbjuda den bästa i garantin alternativet. Många återförsäljare har certifierat begagnade bilar med garantier som backas upp av tillverkaren. Dessa bilar har noga kontrollerats och erbjuda den bästa i en begagnad bil. Du kan köpa en förlängd garanti på en begagnad bil med eller utan självrisk. Naturligtvis kommer ingen avdragsgill alltid kosta mer.
3.
Du kan spara flera tusen kronor genom att inte köpa en populär modell bil. Något lite mindre elegant är alltid billigare och kommer i allmänhet ha samma prestanda. Kontrollera underhåll historia av en begagnad bil med en sajt på nätet som Carfax. En ny bil kan förlora 25 procent av det värde det första året. Det är en bra anledning att köpa begagnade. Om du inte har en Credit Union, få en. De erbjuder de bästa erbjudandena på begagnade bilar. Om du ser en begagnad bil i vill tillägger, ring först. Många av dina frågor kan besvaras via telefon. Provköra en begagnad bil med en kall motor att se hur väl den startar. Provkörning med radion avstängd. Leta efter de viktigaste sakerna, som acceleration, styrning och bromsning. Om du har en mekaniker, låt dem titta över det. Alltid ge mer tid för förhandlingar på ett återförsäljaravtal sedan med en individ. Alltid förhandla om en full mage är din koncentration bättre. Kolla på nätet apppraisers för det genomsnittliga försäljningspriset på en begagnad bil. Håll dig inom en förinställd prisklass, är klappad och klar svårt att ångra.
4.
Skulle du köpa en ny utländsk bil? Om du skulle köpa en ny utländsk bil, skulle en del av köpeskillingen gå utomlands. Men, vad sägs om en begagnad utländsk bil? När du köper en begagnad utländsk bil, alla av köpeskillingen du betalar kommer att stanna i Amerika. Så, låt någon annan köpa den nya utländsk bil och skicka sina pengar utomlands, och då du köper den använda utländsk bil och dina pengar kommer att stanna i Amerika. I själva verket, köper du verkligen amerikanska.


Relaterade artiklar


hur man handlar ett nytt fordon
hybridbilar kontra vanliga bilar
hur du förbättrar din gas körsträcka och spara pengar
hur man förhandla fram ett bra pris, när de köper en bil
hur man sparar pengar och få en hel del på en bil
hur man upptäcker kontant (c.a.r.s.) Clunkers bedrägerier
problem med GM certifierade garantier
hur du anpassar bilar på nätet
om begagnade bilar
hur man köper en hyrbil