hur man hittar rätt använt bilen för dig

hur man hittar rätt använt bilen för dig

Om du planerar att bilen jakt finns det vissa saker du bör titta efter när man köper en begagnad bil

Du behöver:.
Cash for bil
. Internet-anslutning.


1.
Först bör du fråga inte bilen har en historia av bilreparationer eller har den tidigare ägaren lämna kvitton bakom. Om ägaren lämnade kvitton det är ett plus eftersom du kan kontrollera om oljan byts regelbundet eller om korrekt underhåll gjordes. Du kan också skriva ner VIN-nummer så gör en sökning för att se om bilen var i en olycka innan.
2.
Efter det ska du redan har plockat ut vilken bil du vill. Verkar inte vara alltför entusiastiska över en bil och dont kasta tips som du är beredd att köpa bilen direkt. Om något låtsas vara något missnöjda med priset. Oavsett hur mycket det återförsäljaravtal säger att det är deras slutliga priset inte falla för betet. Du skulle bli förvånad över hur mycket du kan få din väg om du berättar för din säljare du vill sova på den. Nästa dag när du kommer tillbaka hittar du att priset magiskt förändrats.
3.
Nästa du bör veta innan handen hur mycket utrymme du behöver. Om du söker en stor SUV reda på hur mycket gasen kommer att köra dig. Om du har barn kan du överväga att få lädersäten, så att du kommer att kunna rengöra dem lättare. Om du inte är bra med riktningar och du kanske vill överväga att få ett navigationssystem.


Relaterade artiklar


hur man beräknar räntor bil finansiera
Grand Cherokee Laredo vs begränsad
hur du köper en ny bil
hur dra nytta av kontanter för clunkers proposition
hur man avgör om en bil är utrustad med fjärrstyrning
vad är det trevligaste sättet att köpa en ny bil?
hur man köper begagnad bil utan att bli lurad
hur man köper en chevy banbrytande
bilköp förhandlingsteknik
finansiell rådgivning om bilar