hur man hittar en bils ägare av VIN-nummer

hur man hittar en bils ägare av VIN-nummer

Det finns många skäl man skulle vilja veta ägaren av en bil. Testa till exempel att många bilentusiaster köpa tillbaka sina gamla bilar efter att ha sålt dem många år senare. Men ta reda på ägaren av din gamla bil kan vara knepigt. Lyckligtvis finns det många fordon historia rapport webbplatser som tillåter användaren att söka efter ett fordon historia med chassinumret, som oftast hänvisas till som en VIN. VIN kan berätta i stort sett allt om bilen, inklusive färg, år, märke och modell. Den registrerade ägaren är också knuten till fordonet, så att slå upp VIN kan avslöja historien om ägande, vilket inkluderar den nuvarande ägaren

Du behöver:. .
Internet


1.
Öppet du föredrog webbläsare, såsom Firefox eller Internet Explorer och navigera till önskad sökmotor, t. ex. Google eller MSN.
2.
Sök efter "fordon historia rapport" i sökmotorn. Du får en lång lista av rapport fordonets historia webbplatser. CARFAX är den mest populära hemsidan, tillsammans med andra webbplatser som Autocheck. com eller Is-det-en-lemon. com.
3.
Välj den webbplats som du vill utföra ditt fordon sökhistorik rapport.
4.
Skapa
ett konto. För att få din rapport fordon historia, måste du skapa ett konto och betala en avgift. Fordonet historia rapport webbplatser inte är gratis, trots många annonser hävdar motsatsen.
5.
Ange VIN av det fordon för vilket du vill få en historia rapport. Webbplatsen kommer antingen skicka ett mail med fordon historia rapport eller kommer de att visa resultaten på hemsidan under ditt konto.


Relaterade artiklar


Hur en bil handeln i arbete?
hur man kan kontrollera en begagnad bil
hur man väljer rätt bil att köpa
hur man använder internet för att forskning ditt nästa auto köp
Tips på att köpa ett nytt fordon
hur man kan undvika att köpa en stulen bil
om att köpa en ny bil
Indianas Begagnad bil citron lagar
hur man köper en begagnad bil på nätet
Tips på att köpa en begagnad Kia