hur man hittar en billig pålitlig bil

hur man hittar en billig pålitlig bil

I en tuff ekonomi, kan du finna dig med en bil, utan kredit, och utan kontanter. Du behöver transport, men hur ska du hitta en billig bil att ta dig igenom dessa svåra tider? Följ dessa steg för att hitta en billig pålitlig bil

Du behöver:.
Cash for bil
. Internet-anslutning.


1.
Gå inte till en begagnad bil mycket att hitta en billig bil. Du kan hitta ett bra urval, men priset för dessa fordon kommer att vara mycket högre än om du hade köpt samma bil från en enskild.
2.
Fråga din familj och vänner om de har en bil som de kan sälja till dig billigt. Om de inte har en, be dem att hålla ögon och öron ute efter en billig bil som har låg körsträcka. Toyota och Honda fordon är stora bilar som är mycket tillförlitliga ens tio år framåt i tiden.
3.
Om du är bra på att arbeta på bilar, titta in att köpa en bil som har några problem med det och skulle vara billig och lätt för dig att fixa. Folk kommer att sälja annars pålitliga bilar eftersom de inte vill fixa ett litet problem. Du kan få tusentals dollar av vad priset skulle bli och det kan bara kosta några hundra att fixa.
4.
Titta på Craigslist och i din lokala annonser. Du kommer antagligen att hitta någon som bara vill bli av med ett fordon och är villig till en del med det billigt. Se till att alltid erbjuda ett något lägre pris än de ber, och aldrig köpa en bil utan poppar huven. Dessa tips kommer att spara överutbetala på en bil.


Relaterade artiklar


fordon historisk information
G6 coupe vs cabriolet
hur man får ut ur en bil leasingavtal
2008 MINI Clubman vs VW Tiguan
hur man upptäcker kontant (c.a.r.s.) Clunkers bedrägerier
Hur berätta om du ska hyra eller köpa en bil
om Toyota modellen SUV
hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen
köpa en bil tips
leasing kontra hyra en bil