hur man hittar bilhandlare fakturapriset

hur man hittar bilhandlare fakturapriset

Hyresavtalet Guide säger att en bils faktura priset är det belopp en återförsäljare betalar för ett fordon. Andra faktorer som påverkar vad en återförsäljare faktiskt betalar till tillverkaren. Cynthia Brodrick av Bankrate säger fabrik till återförsäljare incitament och andra belopp kan minska återförsäljarens betalningar. Däremot ger de bilhandlare faktura pris baslinjen som bilköpare kan använda i sina förhandlingar. Internet gör det enkelt för köpare att hitta en korrekt faktura pris
1.
Besluta om de exakta märke, modell och trimma linje av fordonet du vill pris. Bilmodeller kan komma i en mängd olika trim linjer, vardera med egen standardutrustning och specialfunktioner. Du måste känna till trim raden i fordon du är intresserad av, eftersom det kan påtagligt påverka både faktura-och slutkundspriserna.
2.
Gör en lista på de alternativ du vill pris. Den bilhandlare fakturan kommer att bryta ut alternativ och deras individuella priser. Vissa kanske bara låter dig få vissa alternativ om du köper ett specifikt paket.
3.
Besök Kelly Blue Book, Edmunds eller liknande bil köper webbplats för information. Cynthia Brodrick av Bankrate rekommenderar både KBB och Edmunds som pålitliga webbplatser. De erbjuder en hel del information för köpare av nya bilar, bland annat återförsäljare faktura priser. Det kostar inget att forska på dessa webbplatser.
4.
Ange uppgifter om det fordon du önskar pris. Välj rätt märke, modell, trim linje och alternativ, och gå över dina val för att säkerställa riktigheten. Du kommer att se en sida-vid-sida jämförelse av bilhandlare faktura priset och det pris.
5.
Kontrollera bilhandlare fakturan pris med en annan webbplats. De stora online köpa bil webbplatser ger oftast korrekt information. Men biltillverkarna förändras regelbundet sin fakturahantering priser. Inte alla webbplatser uppdatera sina uppgifter direkt. Om priserna på två webbplatser inte kommer överens, kan man har inte den senaste priserna ännu.

Tips och varningar


 • Många bilhandlare kommer att vara villiga att visa sin faktura pris rätt på generalagenten. De känner till denna information är lätt tillgänglig online, så de kommer att ge den till dig som ett tecken på god tro om de tror att du är en seriös köpare.


 • Relaterade artiklar


  hur man får de bästa nya bil köpa möjligt
  hur man köper en begagnad ford mustang
  hur man köper en bil som passar dig
  Skillnaden mellan automatiska och manuella transmissioner
  Varför köpa en hybrid?
  hur man köper en bil på internet
  hur man identifierar vattenskador i bilen
  hur dra nytta av kontanter för clunkers proposition
  hur man köper en bil genom köpslående
  marknadsvärde kontra grossist