hur man hittar auktioner auto reporäntan

hur man hittar auktioner auto reporäntan

Auktioner är effektiva för att hitta bilar som typiskt skulle kosta mer, men kan kosta mindre baserad på antalet anbudsgivare och valet av fordon som finns tillgängliga. Flera auktioner finns i lokala områden som betjänar olika syften. Specifikt vissa auktioner sälja återtagna fordon. Kvarstaden Innehavaren av bilen kanske vill ta igen sin investering så fort som möjligt, auktionera ut bilen tillåter honom att avveckla snabbt

Du behöver:
Begagnade guide bilpriserna

1.
Kontakta lokala bilhandlare. Vet att detta kan vara utmanande, med tanke på bilförsäljare vill du köpa bilen direkt från generalagenten. I vissa fall kan du kontakta återförsäljaren och fråga om någon inbyte de skickas direkt till en auktion. Försök att bygga en bra rapport med försäljaren, som hon kanske kan ge dig information.
2.
Kontakta din lokala polisen. Ibland auktioner kan vara inte bara återtas bilar, utan också bilar som beslagtagits av polisen. Ibland kan dessa beslagtagna bilarna har panträtt innehavare som väljer att auktionera ut bilen av. Din lokala polisstationen kanske kan berätta för er specifika auktioner som de hanterar.
3.
Kontakta lokala bogsering företag. När bilägarna inte plocka upp sina bilar efter att ha hållits under en viss tid, äger bogsera företaget nu bilen. Vanligtvis bolaget kommer att auktionera ut bilarna. Kontrollera med bärgningsbil företaget för att se om den skickar dessa bilar till en auto auktion.
4.
Använd tjänster från tredje part auktionen plats. Dessa företag kan skicka en lista med auktioner i ditt område antingen dagligen, veckovis eller månadsvis. Ibland har de även en lista över specifika fordon som kommer att auktioneras ut dig om att få publicering i en riklig mängd tid. Dessa tredje parts mäklare ut typiskt en månatlig eller årlig avgift för denna tjänst, men investeringen kan vara värt det som ibland dessa auktioner inte har varit omfattande.

Tips och varningar


 • När man arbetar med tjänster från tredje part auktion läge som ger dig alla publikationer, vara mycket försiktig med vem du väljer att betala. Några av dessa publikationer kan bedrägerier. Kontrollera med Better Business Bureau för att se om det finns några klagomål med dessa företag.
 • Ibland människor låter sina bilar för att återtas eftersom det kan finnas skador eller mekaniska problem med den bil som de inte vill att fastställa . Ta en bra mekaniker med dig för att titta på dessa bilar för att avgöra om du köper det bästa erbjudandet.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper ett fordon
  tips om leasing ett fordon
  Hur får man en bil lån med dålig kredit
  hur man vinner dina argument om hybridbil kostnader
  var man kan hitta begagnade bilar från en privat fest
  hur man bogsera en personbil som
  vad är en Carfax rapport?
  hur man kan vara förberedd på Kontant Clunkers program (bilar)
  hur man väljer en skoter
  hur man får det bästa priset på en ny bil och få upp pengar för ditt inbyte