hur man får de bästa erbjudandena när du handlar för en bil

hur man får de bästa erbjudandena när du handlar för en bil

Köpa en bil kan vara spännande och stressande. Det är svårt att veta när du får den bästa och med en sådan stor kostnad som du vill se till att du gör rätt val

Du behöver:.
Tid att handla och provköra flera bilar
. en dator för att söka priser på nätet och titta på bil recensioner.


1.
Börja med att ta lite tid, flera dagar faktiskt, och går till olika återförsäljare och testa köra vissa bilar. Ha en budget i åtanke om och hålla fast vid bilarna i det intervallet. Att köra en $ 50,000. 00 bil kommer att kännas mycket annorlunda då en som är $ 20,000. 00.

andra då baspriset sortiment, glöm priser i början, vad du vill göra är att få en känsla för vad du gillar och vad du är bekväm i.
2.
När du har haft möjlighet att provköra ett par bilar, smal ned vad du vill om 3 av dem. Nu är det dags att börja prata om priser, kampanjer och andra incitament dealern kan ha. Se till att du frågar om rabatter och särskilda 0% ränta.

Kontrollera förra året modeller också, ibland är de bra erbjudanden och dealern måste bli av med dem.
3.
När du har de val minskat ner att kontrollera på nätet jämför priser och se om du hitta ett bättre erbjudande någon annanstans. Om du gillade den affärsuppgörelse och den försäljare som du arbetat med, men fann en bättre affär någon annanstans, låt dem veta. De får möjlighet att arbeta fram något med dig att hålla din verksamhet. Det kan vara mer på en handel med, eller ge ett paket för service eller något butiken kan erbjuda, så se till att fråga.
4.
Fråga om du kan låna bilen ett tag. Vissa återförsäljare kan du ta bilen hem och kör den ett par dagar. Så sätt vet du verkligen om du kommer vara nöjd med bilen.
5.
Om du letar efter nya bilar endast, anser en bil som har låg körsträcka och är bara några månader eller med samma år gamla. Många gånger du kan spara tusentals dollar på en bil med MILERSÄTTNING under 10k och bara några månader gammal. Se till att du nämner det till försäljaren också.

tips och varningar


 • Kolla på nätet på recensioner och omdömen om de val du har valt.
 • Kontrollera med din insrance företag och se hur mycket försäkringen skulle vara på olika bilar
 • Var inte rädd att köpa något som du är bekväm med. Det kommer alltid att vara en annan affär så låt inte någon tvinga dig eller pressa dig att köpa då.
 • Om du inte får hjälp på den återförsäljare eller om du tvingas vänta för evigt medan försäljningen personen arbetar med chefen att få ett pris, gå ut eller tydligt uttrycka att du inte har tid för det och se om de ger dig den nedersta raden.


 • Relaterade artiklar


  hur man handlar en begagnad bil eller annat fordon
  hur man köper en begagnad bil i Tyskland
  hur Tips för att köpa en hybridbil
  Att pruta för en bil
  hur söker nummer registreringsskylt
  hur köpa en bil för $ 500 eller mindre
  hur man säkert köpa en begagnad bil
  Hur får man en affär på en ny bil
  hur man handlar den bästa på en ny bil
  hur att slå dealern när man köper en ny bil