hur man får DMV register för ett fordon

hur man får DMV register för ett fordon

DMV register för ett fordon som görs tillgängliga för allmänheten. Varje stat har sina egna rutiner och avgifter för att erhålla dessa poster. Det snabbaste sättet att hitta DMV register för ett fordon är att beställa en bil online historia rapport från CARFAX

Du behöver:.
Fordonets identifieringsmärkning
. Kreditkort.


1.
Skaffa fordonets chassinummer (VIN) för de fordon du vill få DMV register för. Detta 17-siffriga numret finns i det nedre vänstra hörnet av instrumentpanelen framför ratten.
2.
Öppna en webbläsare och navigera till CARFAX fordonet historia rapport hemsida. Ange VIN av fordon i den fria CARFAX rekord kontrollera och klicka "Sök".
3.
Kontrollera resultatet som att bestämma VIN in matcher märke och modell av fordonet du vill få DMV register för.
4.
Klicka på "Go" för att ge betalningsinformation för beställning av rapporten fordonet historia. Fordonet historia rapport för ett enskilt fordon kostar $ 29,99 och kan betalas online med kreditkort.
5.
Fyll i lämplig text fält för kreditkortsinformation och läs CARFAX Kundavtal. Klicka på "Process Min beställning" för att beställa rapporten fordonet historia.

Tips och varningar


 • Även om det är möjligt att få DMV register för ett fordon direkt från DMV , ett fordon historia rapport kommer sannolikt att ge ytterligare information som inte ingår i DMV register.
 • att få poster direkt från DMV, besök din lokala DMV kontor eller deras hemsida och fylla i lämpliga former för en DMV fordonspost sökning.
 • fordon historia rapporter är endast tillgänglig för bilar tillverkade efter 1981.
 • inte beställer rapporten fordonet historia, om märke och modell av fordonet inte matchar VIN av fordonet du vill få DMV register för.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en begagnad bil av staten
  billeasing tekniker
  hur du skapar din egen bil på nätet
  hur man skriver ett kontrakt auto köp
  hur du anpassar min bil online
  hur man förhandla fram en bil försäljning
  bil fakturainformation
  vad är en bärgas bil?
  hur att köpa en bil utan kredit
  honda minivan vs Toyota Sienna