hur du köper en bil på nätet

hur du köper en bil på nätet

Köpa en bil kan vara en huvudvärk ibland med alla möjliga citroner. Men det finns också en hel del bra erbjudanden på nätet, några för bra för att missa. Så varför låta citroner förstöra din online-upplevelse bil inköp. Lyckligtvis finns det ett sätt att dramatiskt minska din chans att köpa en bil som kommer att lämna dig strandsatta på motorvägen. Följ dessa steg när vi letar efter din bil online

Du behöver:.
Cash för bil
Internet-anslutning.


1.
Shop lokal. När shopping för en bil online butik lokal. Kontrollera din lokala tidningar hemsida, Craigslist, och kijiji. Ibland finns det nya webbplatser som tillåter människor att lägga lokala annonser att göra en "lokal klassificerade" sökning hjälper dig att hitta dem. Bläddra igenom dessa platser tills du hittar ett par bra möjligheter. Se till att du kontrollerar de städer de ligger i, om resan är ett bekymmer.
2.
Kontrollera fordonet ut. Om du inte vet mycket om bilar definitivt sätta någon som gör. Ta din tid, helt inspektera bilen och ställa frågor.
3.
göra forskning på bilen. Kolla in Kelley Blue Book värde att se till att bilen inte är prissatt till hög. Kontrollera också att se om det har någon påminner för bilen. När jag köpte min 2001 Honda Odyssey jag inte visste att sändningarna går dåligt i förtid. Om jag skulle ha vetat att jag kunde ha förhandlat ner priset eller tackade nej alla tillsammans. (Se resurser för länk)
4.
Om allt ser ut att få en Carfax rapport. Med rapporten kommer du att få en olycka /ram skada kontrollera, titel problem, bland annat bärgning, skräp eller översvämning, antalet ägare, service Records och mer användbar information. För tjugo spänn, är att veta bättre än att inte.

Tips och varningar


 • inte förälska sig i en bil för fort.
 • Prata med ägaren på telefonen för att känna ut bilen situationen först så att du inte slösa bort värdefull tid på att resa
 • Utbilda dig själv om bilar. Speciellt om du är ensamstående kvinnor


 • Relaterade artiklar


  hur du startar en begagnad bil sökning
  hur man hittar en billig nytt bil
  hur man använder Carfax innan de köper ett fordon
  hur man provköra en bil vid Carmax
  hur man köper en ny bil
  hur man ser över en begagnad bil
  Hur får man en skattereduktion för en energisnål bil
  hur man kan kontrollera historien om en begagnad bil
  hur man hittar en bränslesnål bil
  hur man kvalificera sig för kontanter för clunckers program