hur är det oss versionen av Ford Focus skiljer sig från den mexikanska versionen?

hur är det oss versionen av Ford Focus skiljer sig från den mexikanska versionen?

mexikansk version är mer kraftfull

Fordon entusiaster ofta utvärdera ett fordon som motorn under huven. . Till dessa entusiaster, de mexikanska och amerikanska versioner av Fords kompakta Focus varierar avsevärt. I Mexiko, behandlar Ford Focus föraren till en femcylindrig motor med 2 1 /2 liter slagvolym. Denna motor, enligt den officiella Ford Focus webbsida, producerar 225 hästkrafter vid motorns högsta hastighet. Däremot dock innehåller den amerikanska versionen av Focus bara en inline fyrcylindrig motor med 2 liter slagvolym. Denna mindre motor och minskad slagvolym endast omkring 140 hästkrafter, en siffra betydligt lägre än bilens mexikanska motsvarighet. Enligt recensenter på Ford Vehicles. com, motorn skillnader mellan den mexikanska och amerikanska motorer uppstår sannolikt från bränsleeffektivitet och miljöregler på plats i USA, som mindre motorer typiskt förbränna bränsle mer effektivt för att minska produktionen av föroreningar. För ökad prestanda, båda modellerna har en tillgänglig turboladdare.

amerikanska versionen är säkrare

Precis som amerikanska utsläppen krav gör den mexikanska versionen av Ford Focus mer kraftfulla, amerikanska säkerhetskrav gör den amerikanska versionen säkrare. Även om båda versioner har säkerhetsfunktioner som är standard som deformationszoner för att absorbera effekten, och en motor konstruerad som en broms i en kollision, har den amerikanska Fokus större främre och bakre stötfångare avsedda att absorbera mer energi vid en krock. Standard krockkuddar ger sex poäng av kudde i en kollision på den amerikanska bilen, medan vissa utföranden av den mexikanska versionen erbjuder bara fram förare och passagerare krockkuddar. Både den amerikanska och mexikanska Focus modeller har också fyra hjul skivbromsar, ABS-bromsar, och en frivillig Tire Pressure Monitoring System. Enligt den officiella Ford webbplatser för amerikanska och mexikanska fordon, både den amerikanska och mexikanska Focus-modeller även funktionen standard trygghetssystem som låter bilens tuta och inaktivera motorn under ett inbrott.

Framträdanden Variera

Utseendet av Ford Focus varierar betydligt på de två modellerna. De främre och bakre stötfångare på mexikanska bilar är tätt mot fordonets fascia, medan den amerikanska stötfångarna skjuta ut från fordonet som ett resultat av amerikanska säkerhetsföreskrifter. Den mexikanska versionen innehåller aggressiv styling vanligt förekommande på prestanda fordon, medan den amerikanska versionen föreställer en mer återhållsam utseende typisk för familjeföretag sedaner. Den mest klart framgår yttre skillnaden ligger dock i de alternativ karosseriform, medan Ford erbjuder den amerikanska Focus i både sedan och tvådörrars modell erbjuder företaget den mexikanska Focus som ett resultat coupe bara

Inne skillnader är. Subtila

Även utsidan av amerikanska och mexikanska Focus-modeller visas i motsats till varandra, interiör skillnader är något mer obestämt. Den största skillnaden ligger i layouten och konfiguration av inredningsdetaljer, den mexikanska radio och klimatkontroll, till exempel, verkar mycket enklare än det komplexa, med flera knappar amerikanska förebilder. Färgalternativ variera något från modell till modell, men båda versioner erbjuder ett val av tyg eller läder sittplatser ytor, även för valfria Recaro racing stolar. Instrumentet kluster på båda modellerna liknar varandra på ett sätt, men mexikanska mätare registrera kritiska mätningar som bränsle effektivitet och snabbhet i kilometer istället för det välkända amerikanska mil.


Relaterade artiklar


hur man gör en köpebrevet
hur man får begagnad bil lån
steg för beräkning miles per gallon
GM turbo 350 vs turbo 400
hur man hittar den perfekta bilen på ebay motorer
hur man får rätt förlängd bil garanti
var man kan hitta information om en bils garanti
hur man köper en begagnad bil med ett lån
Pontiac Vibe vs Toyota Matrix
hur man hittar en bil med VIN-nummer