fakta om partihandel bilar

fakta om partihandel bilar

När funderar på att köpa en ny bil finns det flera saker att tänka på. Ett alternativ som många individer väljer är att köpa en bil genom en grossist automatisk mäklare. Partihandel auto mäklare är en bra resurs för både nya och begagnade bilar. Mäklare har lägre driftskostnader, eftersom de oftast inte spendera mycket pengar på reklam eller söka kunder, till skillnad från traditionella återförsäljarna. Som ett resultat, är det möjligt att spara mycket tid och pengar att köpa en bil genom en grossist automatisk mäklare.

Du behöver:
önskan att köpa en ny bil

Mäklare

Enligt Autos. com, partihandel auto mäklare är företag som säljer bilar till återförsäljare och till. allmänheten. Till skillnad från återförsäljare, behöver de inte ägna en del av sina vinster för att täcka annonskostnader, eftersom majoriteten av deras verksamhet är att återförsäljare. När du köper bil från en återförsäljare, vare sig det är en ny eller begagnad bil, är det grossistpris vad återförsäljaravtalet betalade partihandel mäklaren för bilen. Genom att använda en mäklare, skär du ut i återförsäljaravtalet mitten-mannen.

Auktioner

En plats för att hitta grossistledet bilar är på auktioner, enligt Autos. com. Auktioner är ett bra ställe att hitta regeringen fordon, beslagtagit bilar som inte har begärts och överskott bilar inventering från återförsäljare. När du delta i en auktion du inte bara bjuda mot individer, utan också mot mindre används bilhandlare som funderar på att slutföra en viss ordning eller att lägga till sina egna inventarier. Du behöver inte köpa något på auktion-helt enkelt registrera sig och du kan titta på eller delta i budgivningen. Du bör dock ha alla dina finansiering ordnas före gå, eftersom du kommer att krävas för att åtminstone göra en avbetalning om du lägger ett vinnande bud.

Nätmäklarna

De flesta grossister auto mäklare som säljer till allmänheten på nätet, enligt Autos. com och WholesaleCars. com. Som en online-mäklare, kan de minska sina kostnader och sälja fler bilar än en traditionell tegel-och murbruk återförsäljare. Om du vet bestämt vilken typ av bil du letar efter, är detta ett bra alternativ. Online grossist återförsäljare säljer både nya och begagnade bilar och ofta sälja för Kelly Blue Book pris, baserat på ålder på bilen, de alternativ som bilen har och körsträcka och eventuella skador på bilen.

Få ett återförsäljaravtal License

Det finns vissa stater som inte tillåter enskilda att köpa bilar direkt från grossist bil mäklare. I detta fall kan det vara värt att få en återförsäljare licens, enligt Cars. com. Om du tror att du kommer att köpa ett antal bilar, är detta en bra väg, men det kan åsamka sig vissa up-front kostnader som du inte skulle ha om du skulle köpa direkt från en online-bil mäklare.

köpa utländska bilar

En av de alternativ som finns från grossist bil mäklare är förmågan att köpa en bil utomlands och ha den levererad till USA för en avgift. Enligt Autos. com, är detta ett utmärkt sätt att spara pengar om du planerar på att köpa en lyxbil som är svår att hitta i USA. Även fraktkostnad kan stöddig, vad du sparar i taxa avgifter kan motivera att använda pengarna på att köpa en bil på detta sätt.


Relaterade artiklar


hur man köper används flytta lastbilar
hur man köper begagnad bil: 12 tips om att köpa begagnad bil
hur man köper en fast Honda Civic
hur man ställa rätt frågor vid bilköp
hur man köper en begagnad bil
10 tips för att hyra en bil
gör det själv ny bil köper
hur man gör bilen betalning till GMAC online
hur man uppskatta nya bil betalningar
hur man köper en ny bil billig