Hur köper jag en ny bil utan kredit tillgängliga för mig?

Hur köper jag en ny bil utan kredit tillgängliga för mig?

Att köpa en ny bil är ofta svårt. I en dålig ekonomi kan det vara svårt att få ett lån. För någon med dålig eller ingen kredit, det är nästan omöjligt. Men ge inte upp riktigt ännu, det kan finnas ljus i slutet av tunneln

Hur du köper en ny bil med. . dålig eller ingen kredit

Om du har dålig kredit eller ingen kredit historia, kan du kanske köpa en ny bil med hjälp av en co-signer. Ett samarbete signerat är någon som accepterar ansvar för återbetalning av kredit eller ett lån tillsammans med den primära låntagaren.

För att hitta en co-signer, göra en lista över alla du känner som du misstänker har bra kredit. Sedan, gå igenom denna lista och ta bort namnen på de personer som du vet kommer inte att fungera som ett samarbete signerat för dig. Ta listan över kvarstående namn, med början den person som mest sannolikt att samarbeta tecken för er, och fråga dem om de är villiga. Fortsätt att gå nedåt i listan tills du hittar någon som är villig att hjälpa dig.

När du har en villig samarbete signerat, ta dem med dig till en återförsäljare för att hitta den bil du är intresserad av att köpa. Informera försäljare av din situation innan ansökan börjar. Detta sätt att de kan förvärva alla nödvändiga uppgifter från dig och din co-signer. Om co-signer har en gynnsam kredit historia, med all sannolikhet, kommer du att godkännas för finansiering. Efter ditt godkännande kan du slutföra processen. När processen är klar kommer du vara ägare av ett nytt fordon.

Det är viktigt att komma ihåg att din samarbete signerat har fått en tung börda av ansvar. Om du av någon anledning inte göra din månatliga betalningar som överenskommits i form av ditt lån kontrakt, kommer det att falla på din medverkan undertecknarna axlar att göra så och skulle kunna skada deras kredit. Om du inte är 100 procent säker på din förmåga att göra dina lån betalningar, bör du be inte någon att göra dig till förmån för medpåskrivande på ett lån med dig.


Relaterade artiklar


hur man skapar en Honda bil
hur man läser en Nissan VIN-nummer
hur man köper en begagnad bil av staten
hur man köper en begagnad bil till lägsta pris
hur man skriver ett köpebrev för en bil
hur man får nya tips bilköp
hur man hittar en bil frakt
hur man kan undvika en citron när man köper en bil
hur man tar ett billån
Hur berätta om en bil är målat, repareras eller förstörda