Carfax alternativ

Carfax alternativ

CARFAX är förmodligen den mest populära bilen historia rapportering tjänst som används när man köper en begagnad bil. Det ger värdefull information för att hjälpa konsumenterna att fatta kloka beslut bilköp. Även om dess popularitet har alla men ändrade vår vokabulär när man hänvisar till rapporter bil historia finns alternativ till CARFAX rapporten. CARFAX är inte den enda leverantören av använda rapporterna bil historia

Andra bilhistoria Reporting Services

Tjänster såsom Carproof. com och Experian s Autocheck. com är CARFAX konkurrenter. CarProof är särskilt populär i den kanadensiska marknaden eftersom det ger mer djupgående information om kanadensiska fordon. Autocheck konkurrerar med CARFAX för den amerikanska bil köper allmänheten. Avgifterna för dessa rapporter varierar i pris beroende på antalet rapporter köpt åt gången. Det finns dock gratis alternativ för att hitta information bilhistoria enligt nedan:

Bilägande information

Genom att besöka institutionen för motorfordon hemsida kan bilköpare hitta grundläggande information såsom äganderätten och antal panträtter. Det är bra att se till att fordonet inte köps från den rätte ägaren. Huruvida bilen har retentionsrätt får eller inte får göra skillnad. Vanligtvis ägaren betalar den utestående garantier som intäkterna från försäljningen. Alltför många befintliga panträtt på en bil kan dock finnas anledning till oro.

VinCheck för Clear avdelning

Det finns en kostnadsfri tjänst som kallas VinCheck som kommer att hjälpa till att sammanställa information som normalt finns på en CARFAX historia rapport. Detta CARFAX alternativa kontroller för fordon-specifik information för att avgöra huruvida bilen har en fri och tydlig rubrik och om fordonet var listad som försäkringsbolag bärgningen.

säkerhet och tillförlitlighet betyg

Säkerhet och tillförlitlighet information kan hittas på CARFAX webbplats, och informationen är gratis. Betygen tillåta användare att begränsa sin bil-köpa rättvisa konkurrensvillkor till endast de fordon som uppfyller köparens säkerhet och tillförlitlighet.

Fordon bränsleeffektiviteten information

USA: s regering ger en omfattande databas av bränsleeffektivitet information. Denna information hjälper bilköpare avgöra om fordonet är de funderar är en gas guzzler eller en kostnadseffektiv bränsleekonomi modell. Det är inte klokt att köpa en bil på grund av en "mycket," bara för att få reda på att det kommer att kosta dyrt i bränsle under de kommande åren

Vehicle berättar:. Internet Autoguide

Konsumenterna kan dra nytta av Internet Autoguide s återtagande av fordon information. Att ha en tryckt rapport av fordonet påminner om är ett bra sätt att garantera att alla fordon påminner har ersatts och reparerats innan du köper bilen.


Relaterade artiklar


hur man köper en chevy banbrytande
information om Kelley Blue Book
hur man leasa en bil utan jobb
hur man förhandlar bilpriser med en privat ägare
hur man hittar används & preowned bilar
vad är en fordon garanti?
hur du gör din egen BMW
hur man dra av omsättningsskatt på nya bilköp
hur man läser en bils VIN-nummer
hur man hittar en bränslesnål bil