var kan man få en gratis Carfax?

var kan man få en gratis Carfax?

En Carfax begagnade bilar historia rapport är ett måste för alla som vill köpa en begagnad bil. Den populära begagnade bilar historia rapportering byrå ger värdefull information, såsom olycka historia, uppläsningar vägmätare och antal fordonsägare. En enda CARFAX fordon historia redovisning av kostnader $ 34,99 (sedan 2010), men det finns ingen anledning att spendera pengar för det. Om du vet var du ska leta, kan du få en rapport Carfax historia gratis. Den fria rapporten ges samma information som betalas rapporten

Söka Medlem Generalagenterna

Gå till carfaxonline. com att hitta återförsäljarna som abonnerar på Carfax rapporteringssystem i ditt område. Rulla ner till botten av sidan och sätt in ditt postnummer. Webbplatsen kommer att visa en lista över återförsäljare i ditt område. Detta kommer också väl till pass om du är bortrest och väljer att handla för ett fordon. Allt du behöver är ett postnummer och du kan hitta alla medlemskap återförsäljare i området.

Tips för förhandlingsgruppen

Besök abonnenten återförsäljare och börja shoppa för en bil. Återförsäljaren får inte frivilligt erbjuder en gratis rapport Carfax historia, men som en del av förhandlingsprocessen be försäljaren att slänga in en gratis rapport. Om dealern balks till att tillhandahålla en fri Carfax rapport, ta ditt företag någon annanstans. Varje återförsäljare värd sitt salt skulle föredra att dela ut en gratis rapport än förlora en potentiell bilförsäljning.

Shopping Online

Tillbringa tid med att söka Carfax online-databas. Gå till carfax. com (annan webbplats än carfaxonline. com) och leta igenom nätet databasen för att hitta en begagnad bil i ditt område. Varje bil är upptagna i databasen har en "Free Carfax fordon historia Rapport"-länken. Genom att klicka på länken kan du se hela rapporten på nätet. Om du fortfarande intresserad av bilen, skriva ut gratis rapport och ta med det till generalagenten. Det är ett bra verktyg negation.

Dealership kontra privat försäljning

Att få en gratis Carfax rapport fordon historia är lättare att göra när man handlar från ett auto återförsäljare. Det är inte omöjligt, men för att få en från en privat säljare. Om säljaren verkligen vill sälja bilen, skulle det anstå honom att köpa en kopia av Carfax historia rapport, göra kopior och ge en kopia till varje potentiell köpare. Det är ett litet pris för säljaren att betala om han verkligen vill sälja bilen.

Car-köper verktyg

Tänk på att det Carfax rapport är bara en av de många verktyg som används för att avgöra om en bil är värt att köpa. Även om det är ett bra verktyg att ha, bör det inte vara det enda verktyget som används när man köper en bil. Att ha en kvalificerad mekaniker inspektera bilen och tar en objektiv provköra är också viktigt.


Relaterade artiklar


hur man köper en Ferrari
hur man ska värdera husbilar
hur man använder internet för att köpa din nästa bil
hur man köper den bästa bilen för dig
hur att handla en ny eller begagnad bil med bra finansiering
hur man bygger en chevy truck
hur man kan kontrollera en begagnad bil
saturn bil historia
hur man identifierar en bil från sin registrering
Nissan Maxima GLE vs SE