vad är en bärgas fordon?

vad är en bärgas fordon?

Ett bärgade fordonet är en bil eller lastbil som har förstörts eller skadats på grund av en olycka eller översvämningar. Titeln på dessa fordon kommer att identifieras med ordet "räddas. "

Räddade Defined

En bärgade fordon med en titel och drift på vägbanan tidigare har skadats utöver dess värde men repareras med original eller fabriken komponenter för att göra det operabel, enligt dmv. org.

Typer

En bärgade fordonet kan skadas i en kollision, översvämning eller genom stöld i vilken fordonet har tagits bort av dess delar.

Identifiering

En bärgade fordon kan identifieras om reparationer har utförts till brandväggen, inre fendrar och kofferten. Ett anbringas fordonets identifieringsnummer tallrik eller återförslutas airbag omfattar också är tecken på en bärgad fordon, enligt Bureau of Automotive Repair.

Numbers

I Kalifornien enbart, är mer än 150. 000 fordon räddas tillbaka till väg varje år utan en säkerhetsinspektion, enligt Kaliforniens Department of Motor Vehicles.

Köparen Beware

Vissa fordon kan inte repareras, som utgör en fara under körning eller har fastställts med hjälp av stulna delar.

Titel

Rubriken på varje bil bör undersökas för att avgöra huruvida det är bärgade. Fordonets körsträcka när det senast såldes och ägaren av register ska också inspekteras.


Relaterade artiklar


hur mycket bilen har jag råd?
hur man köper och säljer bilar
hur man använder Carfax innan de köper ett fordon
Hur man testar begagnade fordon kritiska vätskor innan slutlig försäljning - undvik citron
Hur får man en rapport Carfax historia gratis
neon srt-4 vs Mini Cooper
processen för att köpa en bil
hur man kan slå de bilhandlare
Prius hybrid cell ersättning information
hur man köper en garanti från Mercedes