råd om att köpa en begagnad bil

råd om att köpa en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil kan spara pengar. Om du är i marknaden för en begagnad bil är det viktigt att balansera önskan att spara pengar mot de funktioner du behöver och vill. Det är också viktigt att se till att bilen du köper är säkra och tillförlitliga. Genom att göra forskning och efter ett par förslag, kan du försäkra dig om att få ett bra pris på en begagnad bil

Utvärdera din budget och behov

Om du bara behöver en bil för att ta sig till och från jobbet, har du olika kriterier än någon som gör en massa långa avstånd körning, eller annan person som drag last eller gör en hel del bogsering i en bil. Du bör också upprätta en realistisk budget. Även om du inte vill köpa en hög, kan flashiga klockor och visselpipor lägga kostnaden för en bil som kan tillämpas bättre för uppdaterade säkerhetsfunktioner eller en nyare modell.

Forskning marknaden

Köpa begagnade bilar har förändrats en mycket sedan den tiden som den snabbt pratar återförsäljare stereotypa i filmer och på TV. En viktig förändring är att många begagnade bilar är redan certifierade och komma med garantier. Detta tar bort mycket av risken för att köpa en begagnad bil. Speciellt om du är i marknaden för en begagnad sent modell bil, kanske du kan hitta många, om inte alla, av de nyaste funktionerna som finns på nya bilar. Kelley Blue Book och Edmunds, bland annat, förser omfattande översyner av bilar av märke och modell. Kolla vad som finns ordentligt-jämfört med vad du söker och din budget. -För att hjälpa dig att minska dina val

Välja en begagnad bil

Om du har hittat en bil du vill, du bör forskningen sin historia för att avgöra om det har förekommit större reparation problem eller om det har varit inblandat i en allvarlig olycka. Många bilhandlare utföra sina egna kontroller på sina bilar. Kolla vad som ingår i deras inspektioner, men lita inte på dem ensamma. CARFAX ger en servicebil historia för ett mycket rimligt pris. Du behöver VIN-nummer som kan hittas ofta i fordonet titel eller under vindrutan. Du bör även ha en mekaniker inspektera bilen om det inte är certifierat eller inte genomför en garanti. Nästan alla välrenommerade återförsäljare kommer att gå med på detta. Naturligtvis kommer du vill ta bilen ut på en provtur.

Får det bästa

Kör en prisjämförelse för märke och modell bil du har valt att köpa, för att få en rad priser . Du kan använda detta område för att förhandla din slutliga priset med återförsäljaren. Om du handlar i en bil, få Kelley Blue Book värdet på din bil och använda detta för att förhandla en rättvis handel-i pris.

Lån kan erhållas genom en bank eller kredit unionen, via online långivare eller direkt via återförsäljare. Skaffa lån godkännande innan du börjar shoppa för din bil om du planerar att söka finansiering från en bank, Credit Union eller online långivare. Din kreditvärdighet kommer också att påverka hur finansieringen kommer du att kunna ta emot, särskilt det sätt ni har hanterat bilfinansiering i det förflutna.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera för problem av en begagnad bil
hur man hittar en certifierad används Lexus
hur man registrerar ett fordon online
hur man köper en begagnad bil till ett bra pris
hur man avgör om en begagnad bil är skyddad enligt New Yorks citron lag
Lambo Murcielago vs Lambo Gallardo
hur man reda på om en bil har blivit stulen
Hur man säljer en bil om du är upp och ner på lånet
hur man köper en trevligare bil för mindre pengar
ny bil alternativ