hur man sparar pengar på bilauktioner

hur man sparar pengar på bilauktioner

När en återförsäljare säljer en bil, det är något de måste tänka på innan den tappas på auktion
1
När en återförsäljare säljer en bil, finns det något som de måste tänka på innan du lägger ut till försäljning. Det finns MSRP Tillverkare pris. Det finns många sätt en återförsäljare kan tjäna pengar genom att sälja bil. De i regel kommer lägga till en 20% -25% i vinst på toppen av MSRP. Sedan finns det något som heter Hold-back. Hold-back är ett ekonomiskt incitament att tillverkningen ger alla bilhandlare. Beroende på märke och modell på bilen, kan en återförsäljare göra en massa extra pengar på att sälja den. Det kan vara i intervallet från hundratals till tusentals extra dollar. Vanligtvis människor inte kommer att förhandla eller pruta om priset på den nya bilen, eftersom det är en mödosam process och mycket stressande. Detta kommer att vara till fördel för bilhandlare. Här är några tips att se upp för när de köper en bil från bilauktioner.
2.
Skuld resa är en favorit taktik för bilhandlare. De visar bilder på sin familj som sitter på sina skrivbord och de kommer att försöka få dig att känna skuld över att få priset på bilen ner och styckning i sin provision. Fall inte för detta trick, eftersom de kommer att få finansiella belöningar och incitament med varje bil de säljer.
3.
När du planerar att köpa en bil, vara beredd att spendera en lång tid där, även halva dagen. Återförsäljaren kommer att försöka fördröja dig och bära ner dig, hoppas att du bara kommer att acceptera sitt pris, bara för att komma därifrån. När du ger dem din absoluta botten priset för bilen, kommer de att säga typiskt att de kommer att behöva köra det genom sin chef. Förvaltaren är också en erfaren bil försäljare och du kommer att omförhandla priset, ännu en gång. Detta kommer att gå på för mycket ett tag. Prata med återförsäljaren för en stund och om de inte följa ditt pris, då begära att få se chefen. Detta kommer att få dig ur dit snabbare. När du gör detta, kommer de förstå att du är en seriös köpare och kommer inte att luras med.
4.
Det kommer alltid att vara viktigt att provköra en bil därför att köpa det. Du måste inte låta återförsäljare eller chef ser att du sitter fast på fordonet. Om de ser detta kommer de att vara i stånd att upp priset, eller försöka. Säg att du har sett bättre erbjudandena på konkurrerande bilar i samma klass som den du köper. Nämna andrahandsvärde, benutrymme, form av bilen, lampor, bagageutrymme, etc. Detta kommer att hålla försäljare sårbar, så att du kan pruta ned priset ännu mer.
5.

Prata inte om månatliga betalningar, räntor eller inbyte tills du reda på det totala priset på bilen först. Återförsäljare kommer vanligtvis börja prata om de månatliga utbetalningarna och frågar dig hur mycket du har råd att betala och lägga ner på en handpenning. Detta görs för att förvirra dig och i slutändan kan du hamna göra större månatliga betalningar bör du vara.


Relaterade artiklar


hur man köper ett program bil
hur man köper en begagnad bil till rätt pris
tips om hur man köper en begagnad bil
hur man köper en utmärkt begagnad bil och inte en citron
hur man köper en begagnad bil från en privat säljare
hur man kan kontrollera för problem av en begagnad bil
ading1a "u003e Hur köpa dig en begagnad bil u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e hitta ett ställe att köpa din begagnade bil
vad är återförsäljare faktura kosta?
hur du köper bilar
hur man handlar den bästa på en ny bil