hur man ska gå bil shoppa

hur man ska gå bil shoppa

Måste gå bil shoppa? Det finns saker du behöver tänka på innan du beger dig ut för att köpa en bil. Läs vidare för bil shoppingtips och alla i bilen shopping råd du behöver
1.
* Bil Shopping *

Första sak i bilen shopping är att göra en lista över vilka alternativ du behöver i en nytt fordon. Om du behöver fyrhjulsdrift, skriva ner det. Samma för luftkonditionering och en lastbil motsats till bil, en stor stam, etc. Detta hjälper dig att hålla på rätt spår när du går ut och få bländad av alla nya stilar och den nya bilen luktar. Shopping för en bil är aldrig lätt.
2.
* Bil Shopping *

Därefter kan du börja med internet bil shopping. Kolla in olika märken och modeller som är av intresse för dig och se vilka som uppfyller kvalifikationerna på din lista. Gör en lista över de märken och modeller.
3.
* Bil Shopping *

Om du har en bil att byta in, kolla in dess värde online . Du kan ta reda på vad du bör erbjudas ett inbyte och även pris av vad det skulle gå för om de erbjuds för försäljning till en privat fest. Skriv ut informationen och ta den med dig när du går till återförsäljare -. Bra tips bil shopping
4
* Bil Shopping *

Kontakta återförsäljare online. och även på telefon. Berätta för dem du samlar in offerter på nya bilar, ge dem en lista över vad du letar efter, och be dem skicka en offert via e-post. Samla flera offerter och ta det bästa (med hänsyn till vad de ger dig för ditt inbyte etc. ).
5.
* Bil Shopping *

När det gäller bilfinansiering går, leta upp aktuell ränta på en ny bil på Internet. De bilhandlare kommer att erbjuda dig ett lån för flera procentenheter över banken, och sedan hålla den skillnaden. Så kan du få en bank eller kredit unionen ränta offert på ett billån före att gå till generalagenten. Om de inte kan uppfylla eller slå denna kurs, gå med bank eller kredit unionen.

Tips och varningar


 • Internet bil shopping gör bilen shopping oändligt mycket lättare än det var tidigare. Använd det till din fördel att få de bästa priserna på den bil du vill, ditt inbyte, och din ränta.
 • Fler råd bil shopping: Om du är på en återförsäljare och nära att göra en deal men inte riktigt (eftersom de inte kommer att ge dig lite mer för inbyte eller ta lite mindre för ny bil), promenad. Lämna ditt namn och nummer och åka hem. Många gånger kommer du få ett samtal från generalagenten inom en dag eller så.
 • Shopping för en bil kan vara en mardröm. Håll huvudet kallt om dig och ta en erfaren bilköpare (vän eller släkting) med dig eftersom det kan vara mycket förvirrande.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar den perfekta bilen på ebay motorer
  hur man köper en hyrbil
  hur ta reda på hur mycket moms en skyldig på en bil
  om rullstolar fordon
  hur man hittar en jeep återförsäljaravtal
  hur du kvalificerar för kontanter Clunkers proposition
  hur man får pengar för Clunkers med konsumenten hjälp återvinna och spara Act från 2009
  hur man ska finansiera en ny bil med dåliga krediter
  hur man hittar bilauktioner
  nackdelarna med elbilar